POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Vem vill nu basa för Hammarby?

Staffan Thorsell hoppar av som ordförande för Hammarby med omedelbar verkan. Tyvärr får alla som hotat och hatat honom nu känna att de vunnit eftersom han kliver av.

Snacka om att det är en kostsam seger för Hammarby, och jag är osäker på om de som drivit bort honom ens kan greppa det. Tror de att detta hjälper Simon Helg att skjuta fler mål som mot BP?

Klubben får definitivt inte lättare att få styr på sina ekonomiska problem. Vilka sponsorer vill kliva in nu?
Och hur ska man kunna styra klubben om ingen vågar vara ordförande? Vem vill ta den rollen?

Givetvis tar ju spelarna också intryck av att ledare och styrande blir hotade. Det är spelarnas arbetskamrater som råkar illa ut.
Och den som tror att Hammarby mår bra av noll kontinuitet är fel ute.

Att Thorsell som bara suttit i tre månader ska vara skuld till alla problem som Hammarby brottas med är ju löjligt.
Han fick knappt chansen att sätta sin prägel på klubben innan hoten och hatet drivit honom på flykt.

Lite förvånad är jag att Staffan Thorsell viker ner korten redan, som chefredaktör på Expressen kände jag honom som en person som stod upp mot de mörka krafterna, och jag gillade hans skarpa brev mot de falska fansen häromveckan.

Tyvärr tror jag att skyddet som chefredaktör var betydligt vassare än det som en förening med ekonomiska problem mäktar med. Att sådant ens behöver diskuteras är förbannat sorgligt och det är som om striden redan är förlorad till viss del när vi befinner oss här.

Det enda positiva som kan komma ur avhoppet är väl att fler och fler inser hur det verkligen står till, och att starkare krafter agerar mot dem som förstör för fotbollen.

Klart är att de här så kallade fansen tagit sig långt i klubbarna på ett eller annat sätt – det är inte bara ett Hammarby-problem – och nu sätter agendan på ett sätt som väl få personer kring klubbarna egentligen kan acceptera.

Publicerad 2009-10-05 kl 11:19

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå