POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Ett läsarmejl om dansk Zlatan-avundsjuka

Hej Lundh
Irriterar mig lite på alla danskar som säger att Zlatan är överskattad, inte spelar bra i landslaget m.m. Inte helt oväntat åker det gamla Sverigedemokraterna argumentet fram d.v.s.
– Zlatan är inte svensk!
– ZZZZZZZZZZ
Har själv bott tre år i DK älskar Danmark på många sätt men deras integrationspolitik är lika förlegad som Lagerbäcks mediapolitik!
DK har inte under min tid mig veterligen inte haft en enda spelare på landslaget som inte hetat Pedersen, Nielsen, Jensen eller för den delen inte sett ut som Simon Kjær.
Alla som något om DK och fotboll vet att Zlatan är en drömspelare i ett dansktfotboll tänk. Lite väl komiskt är det när DKs bästa spelare just nu är en defensivmittfältare, två mittbackar och en otekniks anfallare som brukar vara Sveriges vapen.
Det danskapartitet Enhedstlisten visar detta på ett ypperligt sätt i denna briljanta film som de gjorde inför valet 2008!
[youtubeplay id=”9JOAkgxyaq4″ size=”large”]
Allt gott och tack för ett bra jobb och så hoppas vi på vinst på lördag // Hils Lidman

Det är intressant att Zlatan blev ett slagträ i den politiska debatten i Danmark men med tanke på att den rödgröna Enhetslistan bara fick 2,2 procent av rösterna verkar inte budskapet locka danskarna.

Hoppas att han skickar in en eller två bollar på Sörensen o Co på lördag kväll. Även om jag inte vet om Enhetslistan är mina killar, direkt. Fast det är klart, de gillar väl att cykla som jag men där är det nog stopp.

Publicerad 2009-10-07 kl 17:29

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå