Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kampen om Djurgården är långt i från slut

Lundhs blogg

På fredag träffas Djurgårdens styrelse för att ta ställning till erbjudandet som går ut på att Tommy Jacobson kan bli ny ordförande. Med det skulle följa finansiering, ny organisation och så vidare.

Fast det är långt i från givet att Jacobson får ta över klubben. Han är ju en del av den gamla ledningen som ihop med Bosse Lundquist drev klubben under en massa år men fick kliva av i vintras.

Och i den sittande styrelsen är långt i från alla positiva till att släppa makten till den gamla ledningen, även om det är Jacobson som blir ordförande och Lundquist stannar i riskkapitalbolaget.

Dan Svanell som lett initiativet ihop med Ronald Åman är dessutom representanter för det gamla styret.
De har på uppdrag av en del gamla Dif-profiler utrett det hela.

Annons

Men vad jag förstår så blev inte alla i styrelsen informerade om Jacobsons erbjudande och tankar, utan för en del av dem var det en överraskning som spred sig under gårdagen.
Något som knappast är bästa sättet att bli såld.

Samtidigt är Djurgården i en svår ekonomisk sits och då kan det vara svårt att nobba en lösning som ser till att räkningarna kan betalas – och dessutom kanske klubben kan sikta lite mer uppåt.

Räkna med ett febrilt arbete de närmaste dagarna kring Djurgården och där de olika falangerna mannar upp på varsin sida, allt för att se till att behålla makten och att man kan styra Djurgården på det sätt man tycker är bäst.

Annons

Snacka om att det kan bli spänt på fredagens styrelsemöte när det visar sig att vissa vetat om vad som varit i görningen, men inte berättat något för styrelsekollegan.
Bara det är underlag till en del problem.

Frågan är vad spelarna tycker? Och Andreé Jeglertz? Ja, det är en förbannat många frågor kring Djurgården.
Och det enda jag är säker på är att det inte är över än.

Publicerad 2009-10-07 10:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto