POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Rydströms gubbattack på Rasmus Elm

Rasmus Elm sa det själv efter att ha blivit bombarderad av ett gäng frågor och var lite svår att låsa ner i hans slingrande sävlighet. “Jag är väl lite gubbig, som Rydström skulle sagt”.

Inte säker att gubbig är rätt ord men det är inget snack om att Rasmus Elm inte är som så många andra landslagsspelare. Han faller inte ner i klyschsnack utan tänker och tänker för att svara så rätt som möjligt, men samtidigt vill han akta sig för allt som kan bli rubriker.

Rätt kul när han var på en av DN:s reportrar som ville att han återigen skulle jämföra Zlatan med någon annan spelare. Då var Elm på hugget: “Nu är du där igen och ska jämföra”.

Men han släppte guarden en gång och sa att det blivit för slött i Kalmar FF. En man i Bladets armé av utsända högg direkt och såg ett lokallöp i Småland. Rasmus Elm erkände att det inte spelade någon roll hur dålig han var i Kalmar, han spelade lik förbannat. Därför hade det varit ett lyft att gå till Alkmaar för att han behövde skärpa sig.

Presskonferensen var annars en rätt stillsam historia. Roligast var väl att Lars Lagerbäck sa att landslaget ska äga Parken. Oklart om de ska köpa loss den ihop eller inte.

Till glädje för Simon Bank och många andra kanelbulleslukare så var det nybakta bullar i dag. Annat än de på Stadion som måste vara kvar från ett gammalt årsmöte i Dif.

Dessutom är inte alla spelare slutna som musslor. Fick faktiskt flera telefonnummer, även om landslagschefen Richt fick rycka ut eftersom inte alla spelare kan sina nummer i huvudet.

Richt körde med sådan där mobil med pekpinne, han är i målgruppen för just pekpinne…

Även en landslagslirare som undrade varför han inte blir inbjuden till Ekwall vs Lundh. Lugn, det kommer, men det kändes hett med Erik Hamrén som förhalar sitt kontraktssnack med Rosenborg så han är redo om ett litet tag. Att säga att man inte vill svara på frågan är ju samma sak som att säga att man är sugen – annars hade man ju sagt nej.

Höjdpunkten blev när mina kollegor uppvaktade mig med en rulle av förbundets tyska polistejp. Vilken kvalitet. Blir nästan rörd när jag känner den spänsten.

Publicerad 2009-10-08 kl 14:52

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå