POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Tommy Jacobson vann och förlorade

Hans Backe hoppar av. Tommy Jacobson är på väg att hoppa av. Ja, det tog inte lång tid efter nyheten om att Djurgårdens styrelse öppnade för ett extra årsmöte som det tog en häftig vändning för klubben.

Man kan säga att Tommy Jacobson – och de som stöder honom – vann på ett sätt eftersom man fick igenom ett extra årsmöte. Å andra sidan kan man säga att Christer Haglund o Co på andra sidan också vann eftersom de förhindrade att Backe blev mer än ett bollplank och att det extra årsmötet dröjer in till i november.

Så här är det i demokratiska organisationer där det finns stadgar som styr verksamheten och där man kan sätta sig på tvären och begränsa snabba turer. Det är givetvis på gott och ont, och det är nog rätt långt från finansmannen Tommy Jacobsons vanliga vardag.

Publicerad 2009-10-09 kl 22:12

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå