POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Vid 14-tiden kan Lagerbäck-epoken vara över

Snackade precis med Lars-Åke Lagrell som berättade att det troligen kommer ett besked om Lars Lagerbäcks framtid på dagens presskonferens vid 14:00. Förbundsbasen och förbundskaptenen ska pratas vid före pressträffen – men exakt vad Lagrell ska säga till Lagerbäck ville han inte svara på.

Förbundsbasen Lagrell hymlade inte om att VM-drömmen är över, även om det i teorin inte är kört, och det får följder. Jobbet att hitta en ersättare börjar officiellt på torsdag, i verkligheten är det givetvis i gång.

Nu mot Park Hotell vid Humlegården och en presskonferens som kan kröna Lagerbäcks snart tolv år långa sejour som förbundskapten. Fem raka mästerskap är stort och det kan han leva på, men tyvärr slutar han som en förlorare.

Publicerad 2009-10-11 kl 12:48

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå