POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Isaakböter och Larssonskämt - vilka cirkusar

Att Örgryte blir bötfällt för en banderoll gällande Dawit Isaak är så löjligt att jag har svårt att tro att det är sant. Förbundets ansvariga har dribblat bort sig själva i det här ärendet som blivit en medial cirkus med idel förlorare.

Gör om. Gör rätt. Nu.

Lagrell o Co kanske kunde visa lite bollsinne och skänka en slant till familjen Isaak som behöver all hjälp den kan få. Och ibland känns det som om förbundet behöver lite hjälp att hantera dylika ärenden. Är det ingen som tänker?

Gillar att Örgryte pröjsar böterna och lovar att en ny banderoll inte plockas ned. Politiska budskap är fel, men spel och alkohol är inga problem att lyfta fram på allsvenska arenor.

Betydligt mer komiskt är att ju att Lars Lagerbäcks favorit-media Radiosporten gick ut med uppgifterna om att landslagets pressguru Thomas Saleteg sagt att allt snack från spelarna om Henrik Larsson som förbundskapten var ett skämt.

Och eftersom Lagerbäck litar blint på Radiosporten så gör jag likadant – även om man nu plockat bort citatet från sin hemsida – och det säkert efter att en stressad Saleteg insåg att han ställt till med en cirkus, och han var snett på det för Anders Svensson står för lanseringen.

Bakgrunden var ju givetvis att Zlatan Ibrahimovic i dag på presskonferensen sa just det: att det var ett skämt att snacka om Henrik Larsson som förbundskapten och att var för att skoja med oss i medierna – vilket ju blir bättre för förbundet.

Men Radiosportens chef Jakob Sillén är tydlig: “Vår reporter uppfattade Saletegs kommentar som ungefär densamma som Zlatan sa. Fanns ingen anledning att tro att det var en missuppfattning.”

Publicerad 2009-10-13 kl 19:15

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå