POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Fruktkorg till Lagerbäck ett skämt, eller?

Landslagets Thomas Saleteg har inte haft någon lyckad VM-kvalsamling. Först satte han fart på cirkusen om att spelarna skämtat om när de talat om Henrik Larsson som förbundskapten.

I dagens Sportbladet så gav pressliraren en minst sagt felaktig bild av hur spelarna uppvaktade Lars Lagerbäck och Roland Andersson när de slutade som förbundskaptener.

Så här sa Saleteg om presenten:

– Det var en fruktkorg med lite dricka, frukt och delikatesser.Inget mer?

Tommy Söderberg fick ju en björnsafari till Alaska när han slutade?

– Nej, det var inga sådana extravaganta grejer.

Det var alltså tacken efter fem raka mästerskap: en korg med frukt och lite delikatesser. Ja, ja, tack för den här tiden Lasse och Roland och vi skickar med er lite frukt. I dessa politiskt upplysta tider får vi hoppas att det inte var något från Dole.

Kanske var det ett skämt från Saleteg? Fick höra från ett par spelarhåll att det var långt från sanningen. Förvisso var det korgar till både Andersson och Lagerbäck, men det var ett lite annat innehåll än vad som uppgavs i tidningen.

De avgående förbundskaptenerna fick flera fina viner, lagrad Whisky och sedan varsitt presentkort på en “ansenlig summa” – flera tiotusentals kronor – att använda till en resa, som en av lirarna beskriver det hela.

– Det var ingen frukt alls i korgen så vitt jag kunde se, säger en annan spelare.

Så det var lite extravagant trots allt när spelarna natten till torsdag uppvaktade Lagerbäck och Andersson. Kan man gissa att herrarna drar i väg på en fotbollsresa framöver?

Efter middagen drog ett gäng spelare till Café Opera och gungade in torsdagen. Dränkte väl sorgerna nu när VM till slut var helt utom räckhåll.

Publicerad 2009-10-15 kl 18:02

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå