POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Vem vill leda Hammarby?

Michael Andersson hoppar av som vd i Hammarby. Ingen större överraskning sett till läget för klubben och de problemsupportrar som sett det som sin uppgift att hota företrädare för klubben.

Det är naturligtvis dårskap och skadar bara klubben ännu mer, för oavsett om vad man tycker om Anderssons styrande så blir det bara svårare och svårare för klubben att klara sig.

Henrik Appelqvist. Jan Friedman. Staffan Thorsell. Och nu Michael Andersson. Alla har de blivit utsatta för påtryckningar och hot och till slut lämnat klubben för att de inte orkar med det. Fullt förståeligt.

Däremot är tajmingen minst sagt illa. Det läckte ut dygnet före ödesderbyt mot AIK och allt snack om att inte spelarna påverkas är just snack. För de fattar givetvis att det är allvarlig kris och de har räkningar, amorteringar och annat precis som vanligt folk.

Vem vill leda Hammarby nu? Jag ställde frågan efter att Thorsell hoppade av. Inte kan kön av sökanden ha blivit längre när även vd:n Michael Andersson lämnar klubben.

Under det senaste halvåret har klubben tappat två ordföranden och en vd och under samma tid har man dessutom sparkat både sportchefen Lasse Eriksson och tränaren Tony Gustavsson plus att man varslat ytterligare en del folk.

Om Hammarby rasslar ur allsvenskan är det frågan om någon kan stoppa fallet? Historiskt har det varit ont om rika supportrar som pumpar in stora pengar (som i många andra klubbar) och risken är att det är så stora summor att det är olösligt.

Vem tar sig an den utmaningen?

Publicerad 2009-10-24 kl 14:59

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå