Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter den lottningen - Zlatan kan bada lugnt i Abu Dhabi

Champions League-åttondelen är lottad. Mest tänd är jag inför Inter-Chelsea. Den kaxige José Mourinho får komma tillbaka till Stamford Bridge. Räkna med att det kommer att spraka kring den fajten – inte minst i de engelska blaskorna – och inte någonstans kan jag se att serie A:s bästa lag går vidare.

Herregud, hur ska Mourinho kunna hålla tillbaka? Måste ju vara hans dröm att skicka ut ryske Romans gäng som en påminnelse om att miljardären inte skulle ha sparkat portugisen en gång i tiden.

Även David Beckham och Milan mot Manchester United är lite kittlande. Sir Alex kanske kan kasta en sko eller två? Och sedan är det laddat mellan Real Madrid med Karim Benzema och motståndarna Lyon och sagan slutar väl med att det spanska storlaget tar sig vidare mot Madrid.

Zlatan Ibrahimovic och hans polare kan lugnt bada vidare i Abu Dhabi. Barcelona kommer att rulla över Stuttgart och ta sig till kvartsfinal utan problem. Klasskillnad räcker inte för att beskriva hur ojämnt det är.

[youtubeplay id=”R2_muS_NLUQ” size=”large”]

Här är hela lottningen: Stuttgart-Barcelona, Olympiakos-Bordeaux, Inter-Chelsea, Bayern München-Fiorentina, CSKA Moskva-Sevilla, Lyon-Real Madrid, Porto-Arsenal, Milan-Manchester United.

Mitt snabba tips är följande lag till kvartsfinal: Barcelona, Bordeaux, Chelsea, Bayern München, Sevilla, Real Madrid, Arsenal och Manchester United.
Europa League är också lottat: Rubin Kazan-Hapoel Tel Aviv, Athletic Bilbao-Anderlecht, FC Köpenhamn-Marseille, Panathinaikos-Roma, Atletico Madrid-Galatasaray, Ajax-Juventus, Club Brügge-Valencia, Fulham-Sjaktar Donetsk, Liverpool-Urziceni, Hamburg-PSV Eindhoven, Villarreal-Wolfsburg, Standard Liège-Salzburg, Twente-Werder Bremen, Lille-Fenerbahce, Everton-Sporting, Hertha Berlin-Benfica.
Kul med svenskmötet PSV-Hamburg och en kamp mellan Värmlands anfallstalanger Berg och Toivonen. Den vinner väl Berg om inte Isaksson spikar igen helt. Svensklaget Köpenhamn får det tufft mot Marseille men det är häftigt att spela på Stade Velodrome och FCK är inte chanslöst.
De här lagen går vidare: Rubin Kazan, Athletic Bilbao, FC Köpenhamn, Roma, Galatasaray, Juventus, Valencia, Fulham,  Liverpool, Hamburg, Villarreal, Salzburg, Werder Bremen, Lille, Everton, Benfica.
Måste undra om Champions League går back? Eller varför annars lägger de ut åttondelarna under åtta speldagar? Bra med cash för tv-bolagen som får mindre kanalkrockar.
Publicerad 2009-12-18 kl 13:21

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons