Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

God jul och tack för i år

Lundhs blogg

År 2LAX9 är inne på upploppet och även om det spelas boll på de brittiska öarna över jul och nyår – bland annat Birmingham-Chelsea som inte får missas – så är de närmaste två veckorna en aning lugnare för alla som är inne i fotbollssvängen. Vilket är rätt skönt eftersom 2LAX10 blir än mer späckat i och med VM som komprimerar all den övriga fotbollen på bägge sidor om turneringen i Sydafrika.

För Fotbollskanalen.se har 2LAX9 varit ett grymt bra år där besökarna har strömmat till och vi är 60-70 procent större än för ett år sedan och dessutom gillar besökarna våra nyheter, bloggar, tv-klipp och program som Ekwall vs Lundh. Nästan dubbelt så många sidvisningar är ett tydligt bevis på det och som vi tar till oss.

Att vi lagt till en fullspäckad spelservice är något som många läsare uppskattat och den fortsätter vi att utveckla. Under 2LAX10 ska vi göra allt för att alla våra trogna besökare ska fortsätta att vara nöjda och dessutom ska vi givetvis sikta på att vässa vårt innehåll ytterligare.

Annons

Blir extra spännande med VM 2010 som TV4 sänder och som därmed är en del av fotbollskanalen.se. För även om Sverige inte är med (svider än) så kommer det bli häftigt att följa.

Vill tacka alla läsare, besökare, tittare för intresset och för (oftast) vänliga tillrop via mejl och via kommentarer både på nätet och på gatan. Fotbollen är en häftig rörelse som berör så många så starkt.

*****

Landslagets Oman-resa framstår inte som välplanerad på håll. Bara en match klar hittills och det talas om resor till både Saudiarabien, Bahrain och Förenade Arabemiraten för att få till ytterligare en match. Med 24 spelare på resan är en match för litet, men den ska bli av.

****

Häftigaste känslan för mig under 2LAX9 var när Sverige kvitterade mot England i U21-EM på ett kokande Gamla Ullevi. Marcus Berg gjorde målet och förspelet var magiskt, synd bara att det inte räckte till final.

Annons
Publicerad 2009-12-23 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto