Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leeds Zlatan gav mig hopp

Lundhs blogg

Tänk, Sir Alex Ferguson har aldrig åkt ur FA-cupens tredje omgång med Manchester United. Inte heller har han varit med om att förlora mot ett lag från en lägre division.

Gäller inte längre. Leeds Uniteds egen ZlatanJermaine Beckford fixade enda målet i vad som måste rankas som en av FA-cupens större skrällar. Men alla som såg Leeds mot Liverpool i ligacupen i höstas vet att även då stod League 1-laget upp mot Premier League-stjärnor.

Jag håller ju som bekant på Leeds och detta var det häftigaste jag upplevt på många år. Rättvist eller ej? Ja, jag tycker ju givetvis att rätt lag vann och är imponerad av hur Simon Grayson styrde sitt manskap. Kåmarks gamle polare från Leicester har fått ordning på Leeds.

Självklart kunde Manchester United gjort mål, i andra halvlek hade man chanser så det räckte även om Ankergren var med, men Leeds kunde samtidigt gjort 2-0 både i första (Becchio) och i andra (Beckford och Snodgrass vars frispark i krysset var värd ett annan öde).

Annons

Roligast var att det verkligen kändes som United brydde sig om att undvika att åka ut, bara Rooneys kämpande var ju mäktigt, och Ferguson var ju som vanligt tokig på slutet när hans lag jagar mål. Och även om United vilade en del spelare har sämre manskap i de röd-svarta tröjorna rullat ut lag i Premier League. Typ Wigan.

Tänk, ett division 3-lag nollade ett av Europas bästa lag, Manchester United, och det hemma på Old Trafford och fixade en sådan skön skräll. Att jag åldrades flera år de sista minuterna får jag bara ta en sådan här dag.

Marching on toghether…snart möts Leeds och Manchester i Premier League och det tror jag fler än Leeds-fansen drömmer om.

[youtubeplay id=”BPIpeU3at98″ size=”large”]

Publicerad 2010-01-03 16:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto