Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Omans fystränare skrämmer spelarna med Sverige

Lundhs blogg

Solen skiner över Masqat i dag igen. Kanske läge för solskydd? Fick en del mejl om att vi var röda på snoken i Fotbollskanalen Europa.

Snart taxi till träningen på Masqat Sports Club och där blir det danskt: landslaget kör som danskarna presskonferens före träningen. Spelarna har bråttom efter träningen, de ska i väg i eftermiddag och snorkla och fiska.

Körde ett pass på motellets gym i morse och samtidigt var Omans engelske fystränare på plats med några spelare – deras landslag bor på vårt motell. Spelarna fick veta att de levde:

– Spelarna ni möter har varit i England, Holland, Belgien och Norge och de kommer att äta upp er, skrek engelsmannen och syftade på Sverige.

– Du måste träna. Träna hårt, fortsatte han mot en lång smal kille som tvingades upp i en ställning.

Annons

– Men herregud, du måste böja armarna, annars hjälper det inte.

Den stackaren hängde med slaka armar och hur han än drog så hände inget. Kroppen rörde sig inte uppåt och han hade en galen britt som stod och stirrade argt på honom. Värsta var att fystränaren körde som en galning på egen hand – han var vältränad så det räckte men han spelar inte på onsdag.

Återstår att se om Omans landslag kan höja sig till onsdag? Ingen kan påstå att man har koll på landslaget, även om det är stora annonser i de engelskspråkiga tidningarna om matchen på onsdag.

Men i Times of Oman trodde man att det var landslaget som tränade i Liverpool-tröja och, enligt uppgifter till tidningen skulle Lars Lagerbäcks landslag stanna en vecka:

Times of Oman tror att det är svenska landslaget på bilden.

Publicerad 2010-01-18 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto