Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajrami gladde - och segern

Lundhs blogg

Nu vet i varje fall Erik Hamrén hur det känns att vinna som svensk förbundskapten. Anders Svensson slog en frispark som hämtad från VM i Japan 2002 och det räckte till 1-0 mot Oman.

Imponerande? Nja, knappast. Svensson var ju bäst i en match som rycktes sönder av att det är tidigt på säsongen, många byten och många debutanter. Sedan var Oman snäppet vassare än man trott sett till liga och avsaknad av ordinarie spelare, de var starka och kvicka.

Emir Bajrami tog chansen och jag gillade även vad Sebastian Eriksson hann visa innan det drog i låret, förutom att han inte gjorde 2-0, och att Guillermo Molins blixtrade till.

Sedan gjorde Daniel Örlund vad han skulle – höll nollan efter två rätt bra räddningar men det är många i kö bakom Andreas Isaksson.

Bara att inse att stora delar av backlinjen måste höja sig enormt för att vara aktuella, kanske kan Mikael Lustig ta klivet för att konkurrensen är betydligt svagare på den platsen.

Annons

Humor att domaren höll en så låg och partisk nivå med en assistent från Oman som viftade bort en del inkast på ett udda sätt. Men det är väl som Erik Hamrén säger: det är nyttigt.

Publicerad 2010-01-20 19:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto