Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Känd skribent svarade: "Do Fuck Off"

Lundhs blogg

Efter att ha jobbat klart med Syrien-Sverige i lördags kväll började jakten. Hur skulle jag kunna se Tottenham-Leeds? FA-cupens fjärde omgång för skrällgänget. 

Jag tröskade igenom 60 kanaler på Sheraton. Inget napp. Jag satt och sökte på nätet efter både legala och illegala sändningar. Inget napp. Det var tröstlöst att bara nöja sig med minut-för-minut och det blev middag med gänget som jobbat ihop under landslagets vinterturné.

Vi hamnade på samma ställe som Lagrell tagit en del av oss till på fredagen. En fantastisk matfest soom innehöll allt ända fram till att Kåmark tog in vattenpipor. Fast höjdpunkten var ändå sms-kontakten med Sven-Bertil som följde Spurs-Leeds. Sms:et om att Leeds hade straff i 95:e med ställningen 1-2 utlöste en nervositet som inte går att beskriva.

Annons

När det smällde till i mobilen tätt därefter visste jag inte om jag skulle våga öppna eller ej. Jag vågade till slut och skrämde slag på delar av personalen med min spontana segerdans – och jag gjorde Lühr sur eftersom han håller på Spurs. Mitt sms till Bladet och kände Spurs-fantasten Simon Bank fick svaret: Do Fuck Off.

Jag fattar att detta svider:

[youtubeplay id=”dIimydZ0nSg” size=”large”]

Fantastiskt att en Leauge 1-klubb kan slå ut först Manchester United och sedan fixa omspel mot topplaget Tottenham. När man ställer Modric, Crouch,  Kanjcar mot Howson, Doyle och Beckford så känns det inte direkt jämnt. Fast det är förbannat gött med fotboll att det kan hända. Jag längtar redan till returen på Elland Road.

Publicerad 2010-01-24 22:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto