Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tänk att Rooney ordnade triumf för Rödnäsan

Lundhs blogg

Sir Alex Ferguson jublade efter slutsignalen på ett sätt jag inte trodde var möjligt för honom i Ligacupen eller Carling Cup.

Och tänk att han körde en förstaelva och hade överklagat Rio Ferdinands avstängning för att ha med backen i spel, inget snack om att köra ungdomar här. Returen mot Manchester City gällde mycket för det.

Och det blev en match som vi anglofiler inte kan få nog av. Tempo, intensitet, hetta, vilja och en del blixtrande attacker . Att det aldrig blev något rött kort är egentligen gott betyg till Howard Webb som oftast låg rätt. Även om Paul Scholes inte höll igen.

Hetsigt värre på läktarna också och när Craig Bellamy blev träffad av prylar gillar jag att Edwin van der Saar var där snabbt och det bidrog väl till att man slutade kasta. För djävligt att det ska förekomma.

Annons

United kontrollerade annars matchen i långa perioder och både 1-0 och 2-0 var rätt logiska och det fanns tillfällen att stänka in 3-0 (bland annat Wayne Rooney) men Carlos Tevez (vem annars?) ville annat och styrde in reduceringen till 2-1 vilket betydde 3-3 sammanlagt och som neutral var det gött att tänka sig en halvtimme till.

När Shay Given gjorde en parad på slutet räknade jag med förlängning, men de spelade ju på “Fergie-time” och Ryan Giggs inlägg till Rooney betydde 3-1 och sammanlagt 4-3 och ännu en Wembley-trip för United och där väntar Aston Villa.

Lider lite med Manchester City. Verkar inte spela någon roll vad man gör, det är ändå omöjligt att sänka storebror. Roberto Mancini har en del att jobba med oavsett miljarderna man investerat i klubben.

Publicerad 2010-01-27 23:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto