Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Defoe är bara en engelsk Hasse Eskilsson

Lundhs blogg

Leeds-Tottenham blev Jermaine Defoes show i slutändan. Tre mål och jag håller med Harry Redknapp om att han kunde gjort ett gäng mål till. Men glöm inte att det var ett Champions League-jagande lag som slog ett division 3-gäng med mest gamla “journeymen” i försvaret.

Så alla som nu tippar VM-succé för Defoe bör lugna sig lite. All respekt till Lubos Michalik, som möjligen får nöta Slovakiens VM-bänk i Sydafrika, och Richard Naylor, men det blir svårare mittbackar för Defoe i VM.

För mig är Defoe som en engelsk Hasse Eskilsson. En anfallare som springer sig till en radda lägen men sätter alldeles för få för att riktigt hålla på landslagsnivå. Ni minns väl Berlin-turneringen 1988:

[youtubeplay id=”2xvWBdKGnLk” size=”large”]

*****

Tobias Linderoth är nu klar både för Elfsborg och Mjällby. Spännande.

*****

Baraben.com plockade hem ett bloggpris häromkvällen. Det finns många bloggar jag gillar men jag måste erkänna att den har en skön attityd och inte sällan bjuder på bra grejer. Som att Stefan Rehn är finne i grunden och kunde spelat för Finland.

Annons

Inget snack om att Baraben är värt ett pris för att man visar att supporterskap är oerhört många beståndsdelar: humor, granskningar, satir, skvaller, debatt, intervjuer, spelsystem, självironi i alla möjliga digitala former och med tv-kanalen KanalGlenn och dess olika t-shirts (Håll i hatten! Dulee vid ratten) som höjdpunkter.

Sedan får man tugga i sig att Baraben.com gärna hackar på oss i gammelmedia.

*****

Oerhört vad ett allsvenskt tips kan uppröra. Börjar närma mig Ekwalls inställning till läsarkommentarer. Alla är inte snett på det, men många håller för låg nivå.

*****

Tappar AIK även Jorge Ortiz så blir det tufft att ens slå sig in bland de fyra bästa lagen i allsvenskan.

*****

John Terry upphör aldrig att förvåna. Jag tror att Fabio Capello rycker bindeln.

*****

Kan Henrik Larsson få Landskrona att hänga kvar i superettan ens? Tappat en radda tongivande spelare och knappt värvat. Fiaskoläge.

Annons
Publicerad 2010-02-04 16:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto