Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tillfälligt avbrott

Lundhs blogg

I OS-yran över Charlotte Kalla, Björn Ferry, ACO, Peter “Foppa” Forsberg och de andras olika öden så passar jag på att göra en Elisabet Höglund, det vill säga att jag tar en time-out.

Ingen dramatik dock, bara en paus för att ladda om inför en fullspäckad vår med fullt drag i ligaspelet, rekordtidig allsvensk premiär, en extra het superetta, ett par sommarlandskamper och sedan VM i Sydafrika. Mycket kul men då gäller det att inte ha bränt alla krafter första varvet.

Men fotbollskanalen.se tar givetvis ingen paus utan fortsätter att leverera nyheter, tv-klipp, bloggar och en massa av det bästa från fotbollsvärlden.

*****

Wayne Rooney. Bäst i världen just nu. Och så delar han ut hårtorkar. Som en mini-Sir Alex.

*****

Kaaatjjjing!!!! Champions League-nasarna på Uefa kan sin grej. Bara det att man spritt ut åttondelsfinalerna över fyra veckor gör att man kan plocka in mer tv-pengar och även sponsorpengar. Fler tittare på matcherna världen över – även om nu bara 10 000 kollade Milan-United i går.

Annons

*****

Blir det ens allsvensk premiär? Grejen är att matcherna måste spelas så om ens hemmaplan inte är spelbar så måste klubbarna ha en reservplan. Spännande.

*****

Undrar om Anders Linderoth blir guldsponsor i Landskrona efter att ha avstått en halv miljon kronor? Han borde bli det – med skylt, biljetter och allt annat.

Publicerad 2010-02-17 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto