Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kan jag stämma Skavlan för förtal?

Lundhs blogg

Som om det inte var plågsamt nog att hålla på Leeds United. Nu blir alla fans förtalade å det grövsta dessutomI fredags i SVT:s ömsom hyllade och ömsom sågade pratshow Skavlan så jämställde något norskt pucko en Leeds-supporter med någon som hade börjat hålla på Adolf Hitler 1939. Skakande…för även om Ken Bates har vissa drag så är det att gå åt helvete för långt.

Är det någon jurist/advokat som vill ta ärendet mot procent så är jag på. Kolla in klippet här och förtalet börjar tolv minuter inJag har lidit nog av att se Leeds knappt slå Yeovil och Southend och dessutom bli krossade av Swindon och Millwall.

*****

AIK-hockeys framgångar lättar kanske lite på trycket för fotbollen dessa dagar.

*****

Snacka om att Johan Oremo och Sharbel Touma njöt av sina mål. Har aldrig fattat varför en del Dif-fans varit så aggressiva mot Touma.

*****

Vill gärna se en Champions League-final mellan Kim Källströms Lyon och ZlatanIbrahimovic Barcelona. Mest för chansen att få se två svenskar kämpa mot varandra och där de två kanske är rätt sugna på att visa den andre vad man går för.

Annons

Tänk om Källström får spela vänsterback då?

*****

Ni följer mig på twitterHÄR.

*****

Ny gäst klar för Ekwall vs Lundh. En vass gäst. Igen. Det coola är att nu börjar klubbar och en del spelare och dess rådgivare höra av sig för att få med gäster.

Tur för Marcus Lantz att han är lite tysk, så han kunde stå pall när HIF-ledningen gnällde om hans attack på klubben.

*****

Örgryte och Assyriska är mina favoriter i superettan och de hade svårt att få ens en poäng i sina premiärer. Ja, ja, det är 29 matcher kvar.

Publicerad 2010-04-12 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto