Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Överlever Zlatan att åka ut?

Årets match är ett slitet begrepp. I dag stämmer det. Galet het match i kväll när Inter och Mourinho kommer till Camp Nou i Barcelona. Som Kim Källström sa när vi snackades vid i måndags: “Det blir en fruktansvärd match”.

I klass med Charlton-Leeds på lördag…OBS Ironi.

Zlatan själv säger att det är hans livs viktigaste match. Han skojar inte. Nu är han nära den där “djävla Champions”. Blott 90 minuter från en final där Barcelona skulle vara favorit att vinna och han skulle kunna uppnå det mål han varit tydlig om att han vill nå mer än något annat.

Men det är ett Barcelona i brygga som springer ut i kväll. Underläge 1-3 och man får tufft om det rasslar in ett mål till samtidigt som man måste vräka på framåt för att göra mål. Detta i en returmatch som är fylld av små returmatcher: Zlatan vs Inter, Eto’o vs Pep, Mourinho vs Barca, Mourinho vs Pep, Zlatan vs Materazzi och så vidare.

Ja, det är galet svårt att tippa hur semifinalen slutar. Barcelona vinner kvällens match, det är ett överlägset lag på hemmaplan och när man släpper loss offensiven så händer det saker, men frågan är om man klarar av att vinna med två mål?

Jag hoppas åtminstone att man gör det och går vidare. Mycket för Zlatans skull. Hur f*n överlever han att hans gamla lagkamrater, som han i somras lämnade för att vinna Champions League, eventuellt kan stå på Barcelonas hemmaplan och fira en finalplats? Är han ens kvar nästa säsong om han gör en lika blek match som i Milano? Tveksamt.

Publicerad 2010-04-28 kl 19:22

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons