Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Snacka om en landslags-uttagning som inte kittlar

Umbro Corner Råsunda är riggat. Erik Hamrén och Marcus Allbäck presenterar vid lunch i dag landslagstruppen till mötena med Bosnien och Vitryssland. Kan faktiskt inte minnas en uttagning som känts mindre kittlande än det vi ska få i dag.

Okej för att Pontus Wernbloom etablerat sig i AZ och att Martin Olsson har slagit sig in i Blackburns elva, annars är det tunt med heta svenska utlandsproffs och i allsvenskan är det ingen som är direkt redo. Inte ens han som ratar landslaget är ju given i Barcelona och det finns ingen som ens är nära honom.

Hamrén och Allbäck kommer i varje fall att få jobba i tysthet…alltid något. Varken kraven eller förväntningarna på landslaget kommer att vara jättehöga när det är dags för EM-kval i höst. Det räcker att kolla på svenskarna ute i Europa för att inse att tiden med tre “Super-Swedes” och snack om mästerskapsmedalj är långt borta. Nu handlar det om att göra jobbet som ett lag – och att individen kommer i andra hand.

Tur att det finns en massa bosniska fans som kommer till Råsunda 29 maj så det blir lite drag på läktaren. För i dag är det svenska landslaget minst sagt svårsålt. Särskilt med VM runt hörnet.

Publicerad 2010-05-17 kl 11:19

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons