Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Snacka om en landslags-uttagning som inte kittlar

Lundhs blogg

Umbro Corner Råsunda är riggat. Erik Hamrén och Marcus Allbäck presenterar vid lunch i dag landslagstruppen till mötena med Bosnien och Vitryssland. Kan faktiskt inte minnas en uttagning som känts mindre kittlande än det vi ska få i dag.

Okej för att Pontus Wernbloom etablerat sig i AZ och att Martin Olsson har slagit sig in i Blackburns elva, annars är det tunt med heta svenska utlandsproffs och i allsvenskan är det ingen som är direkt redo. Inte ens han som ratar landslaget är ju given i Barcelona och det finns ingen som ens är nära honom.

Hamrén och Allbäck kommer i varje fall att få jobba i tysthet…alltid något. Varken kraven eller förväntningarna på landslaget kommer att vara jättehöga när det är dags för EM-kval i höst. Det räcker att kolla på svenskarna ute i Europa för att inse att tiden med tre “Super-Swedes” och snack om mästerskapsmedalj är långt borta. Nu handlar det om att göra jobbet som ett lag – och att individen kommer i andra hand.

Annons

Tur att det finns en massa bosniska fans som kommer till Råsunda 29 maj så det blir lite drag på läktaren. För i dag är det svenska landslaget minst sagt svårsålt. Särskilt med VM runt hörnet.

Publicerad 2010-05-17 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto