Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förbundet har fattat: A-landslaget är iskallt och behöver all hjälp

Lundhs blogg

När Lars Lagerbäck chockar pressen i Nigeria med att stoppa spelarintervjuer på hotellet – en specialitet i landslag från Afrika och Sydamerika – och dessutom begränsa tillgången till spelare till varannan dag, då öppnar det svenska förbundet upp kring Erik Hamréns landslag.

Under Lagerbäcks tid var det grymt begränsat kring öppna träningar för allmänheten. Inför mötet med Bosnien nästa lördag så tränar Sverige tre gånger och ALLA passen är öppna för publiken.

Holy Moses, till och med förbundet har nu fattat att de måste jobba för att få drag kring ett landslag som varit hetare.

Synd bara att den som verkligen kunde dragit dit folk nöjer sig med att plåtas med fans på Stureplan.

Zlatan på Stureplan

*****

Fantastiska skildringar av Lagerbäck och Nigeria från herr Ekwall i både blogg och i inslag:

*****

Svider även att Zlatan Ibrahimovic inte är med i den här grymma reklamfilmen nu när Sverige missade VM – och jag struntar i att jag puffar för reklam, för en sådan film är konst. Bara förvandlingen av Rooney är fin: han går från luffare till Sir Wayne Rooney:

Annons

[youtubeplay id=”idLG6jh23yE” size=”large”]

*****

Cirkus Zlatan rullar vidare och president Laporta säger nu att anfallaren inte är till salu. Låter ju bra men frågan är vad det är värt? Inte mycket sett till att Laporta kliver av inom kort och att en ny president väljs i Barcelona-valet 13 juni så kan det hinna svänga.

Klart är att Zlatan inte vill bli såld på detta sättet, något min man Mino Raiola gjort klart några gånger, men det är för tidigt att säga att Zlatan blir kvar i den spanska storklubben. Räkna med rykten, rykten, rykten.

Publicerad 2010-05-21 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto