Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chockbilden på Maradona i brassegult

Lundhs blogg

Vet att en del av er är kritiska till att vi på fotbollskanalen.se och även en del andra medier kör ut reklamfilmer. Men ibland är det så roligt och underhållande att det inte går att låta bli. Som den här läskreklamen som förvisso har något år på nacken:

[youtubeplay id=”n_cxY8qR6oU” size=”large”]

Inget snack om att Diego Armando Maradona hade fått den typen av ångest om han drömt något liknande, att han skulle stå i brassarnas landslagströja. Han spelar ju bra, och sett till alla preparat som han dragit i sig genom åren är det nog mer än en gång han vaknat på liknande sätt. Så jag gissar att han har vanan inne.

*****

Här är hela TV4:s VM-trupp samlad på cool bild tagen av Pär Bäckstrand:

Fick ena kanten men jag slapp hålla skylten för ansiktet som Jens Fjellström ville…

*****

Dagens Zlatan: Barcelonas anfallare uppges i el Mundo Deportivo vara på samma hotell i Miami som Chelseas tränare Carlo Ancelotti, och italienaren ska ha förlängt sin vistelse för att träffa anfallaren. Heja!

Annons

*****

Rafael Benitez till Inter, anyone? Nu när Capello stannar i England över EM 2012. Undrar vad som händer med Liverpool? Vilka blir kvar? TorresGerrard? Skakande att klubben förlorade en halv miljard sista året. Undrar om Roy Hodgson tar över Liverpool?

*****

VM-domaren Martin Hansson gästar säsongens sista Ekwall vs Lundh och han bjöd till. Vi går igenom hoten och efterspelet efter Thierry Henry-affären, vad han får betalt under VM, hans formsvacka under våren, hans vadslagning med Henrik Rydström och hans attack på alla som skriver kommentarer på nätet. Jepp, ni får det mesta med start i kväll 18:30 i TV4 Sport.

Dessutom får ni vinnaren i den stora resetävlingen.

*****

Förstår att Wernbloom skrattar åt nationalsången i Minsk:

*****

Onsdag går flyget i riktning Sydafrika och det ska bli förbannat kul.

Annons
Publicerad 2010-06-03 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto