Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det kom ett värmande brev

Lundhs blogg

I dessa tider av snålblåst under “the Twenty Ten Fifa World Cup” så gäller det att veta att man har en del vänner. Inget glädjer så mycket som ett sådant här brev:

Hej! Nu när ”FIFA World Cup 2010” – eller vad det nu skall heta i Blatters värld – närmar sig den spännande upplösningen vill jag gärna kommentera ert bloggande och twittrande.

Jag, som förmodligen liksom många andra, som följt er nomadtillvaro i Sydafrika, känner nästan att vi varit på plats därnere. Det har varit seriösa inlägg och ibland mindre seriösa. Med andra ord precis som livet är för oss alla. Det är det som gör livet intressant. Tänk vad tråkigt om allt vore perfekt. Eller så trist nördigt som i Sladjans värld. (Ursäkta att du inte kan försvara dig). Även här hemma får vi ibland betala överpris för ett par räkor. Men ”So what?”.

Annons

Min fru undrar ibland vad jag gör med telefonen mitt i natten, och då är det självklart en sista koll på era twitterinlägg som gäller. Det kan ju ha hänt något med Crucials bil eller så, och sån´t bara måste man ha koll på. Fotbollen? Jo då, den kan åtnjutas på TV eller kanske radio med Grankvist och Edström – världsklass – men stämningen runt omkring är minst lika viktig. Och den har ni båda förmedlat på ett ypperligt sätt.

Och vad gäller klagomålen på reklam i TV4, så är det bara att hänvisa till Ekwalls blogg idag. Nu närmar vi oss finalspelet och som vi nu vet är ju bollen ovanligt rund i år. Det du Putte Kock. PS Jag testade skoväska på Air France idag och det kostade inget extra.

DS Med vänliga hälsningar och en trevlig semester så småningom. Ronald Widegren

Tack för det berömmet. Värmer verkligen. Glädjer att vi har kunnat ge närvaro under VM och det fortsätter vi med fram till bronsmatchen som är TV4:s final. Ända in i kaklet. I morgon 14:30 chattar vi samtidigt från Kapstaden.

Annons

Och det är en sak att betala extra för räkor, det är en helt annan sak när man blir lurad. Gillar inte det sistnämda.

*****

Ekwall vs Lundh on Tour var på sponsorträff med Gerd Müller, Eusebio och tippar kvartsfinalerna – samt ger alla chansen att vinna en handmålad, limited edition vuvuzela.

*****

Käkade en sista middag på Orient med gamla Lunda-vänner, Olof och Katikka Ståhl, som kört in från Botswana för att förhoppningvis komma åt biljetter till Ghana-Uruguay. Tyvärr hade jag inget tips till dem om vägen till VM-biljetter, för när man kommer en hel familj funkar det inte att trycka sig förbi spärrarna. Det löser sig säkert.

På Orient satt även Svd:s Johanna Garå som hade varit på grillparty med Mario Kempes. Inte utan att man blev lite avundsjuk på det, men bara hon ordnar Lucas Radebes autograf (hon hyr lägenhet av Leeds-legendaren) till mig så är det okej.

Annons

*****

Publicerad 2010-07-01 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto