Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här platsar Zlatan

Lundhs blogg

På väg till Umbro Corner Råsunda för presskonferens med förbundskpaten Erik Hamrén. Uttagning av EM-kvaltruppen inför matcherna mot Ungern och San Marino. Där vet vi att Zlatan Ibrahimovic platsar.

Är rätt övertygad om att den turbulens vi ser kring FC Barcelonas nummer 9 är till fördel för landslaget. Zlatan kommer att kunna sprängas av revanschlusta när han får chansen till spel och det kommer att gå ut över Ungern och San Marino.

Väntar mig egentligen inga sensationer när Hamrén släpper sin första trupp till tävlingsmatcher. Samma manskap som mot Skottland, möjligen med undantag på Martin Olsson som möjligen får spela i U21-landslagets avgörande kval. Kanske kryddar man upp med någon extra back, någon extra mittfältare.

Många rykten om svenska spelare och när det handlar om Ola Toivonen så är det väl frågan var PSV Eindhovens ribba ligger (140-150 miljoner kronor) och om Liverpool kan gå till de höjderna? Sedan hade jag stannat i PSV för att bygga vidare på den nivån, men jag fattar att det är svårt att nobba om det blir verklighet.

Annons

Zlatans agent Mino Raiola verkar vilja ge intrycket av att många klubbar jagar hans klient. Det tror jag inte på. Om jag får välja så går han till Real Madrid eller stannar i Barcelona och kämpar, att gå till Milan verkar inte helt omöjligt men det vore ett kliv tillbaka till en liga där han redan vunnit allt.

Publicerad 2010-08-24 13:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto