Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Min startelva mot Ungern

Lundhs blogg

Ungern väntar nästa fredag och det blir träningar från och med måndag för de 19 spelare som Erik Hamrén kallat. Landslaget bryter inte många rutiner: Scandic Park, Råsunda och Söderstadion gäller.

Räkna med Hamrén har sin startelva ganska klar, även om han bara vill säga att Zlatan är given, så är det kamp om rätt få platser. Egentligen kan jag bara se Pontus Wernbloom mot Kim Källström om en av de defensiva platserna, annars tror jag gänget från start mot Skottland får chansen.

Här är min startelva mot Ungern: Isaksson – Larsson, Mellberg, Majstorovic, Safari – Svensson, Wernbloom – Källström, Toivonen, Bajrami – Ibrahimovic.

Grymt intressant Skånederby i kväll och känslan är att Helsingborg, till skillnad från Malmö, är på nergång och att man kan få svårt mot Trelleborg som vaknat till liv efter uppehållet. Bara det att HIF saknar Holgersson, Ekstrand och Lantz. Visst, Trelleborg saknar också ett gäng spelare: Dennis Melander och Thommie Persson är avstängda och Peter Abelsson och Fredrik Jensen är skadade. Tror på ett kryss mellan HIF och TFF i kvällens match i Canal Plus.

Annons

Häftigt för Markus Rosenborg att skjuta ett så viktigt mål för Werder Bremen. När man ser vad klubbarna tjänar på CL-spel inser man att han kan ha betalt sig bara för det målet. För hans egen del är det väl bäst att komma i väg – varför inte till Santander som vill ha honom?

Förstår inte att ens några AIK:are vågar åka till Sofia. Knappt ens laget.

Många har undrat om ersättare för Marcus Christenson. I veckan kommer det en duo. Dessutom har vi ytterligare en vass Italien-bloggare på ingång och ett par andra ligor. Håll ögonen öppna.

Publicerad 2010-08-25 07:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto