Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Min startelva mot Ungern

Ungern väntar nästa fredag och det blir träningar från och med måndag för de 19 spelare som Erik Hamrén kallat. Landslaget bryter inte många rutiner: Scandic Park, Råsunda och Söderstadion gäller.

Räkna med Hamrén har sin startelva ganska klar, även om han bara vill säga att Zlatan är given, så är det kamp om rätt få platser. Egentligen kan jag bara se Pontus Wernbloom mot Kim Källström om en av de defensiva platserna, annars tror jag gänget från start mot Skottland får chansen.

Här är min startelva mot Ungern: Isaksson – Larsson, Mellberg, Majstorovic, Safari – Svensson, Wernbloom – Källström, Toivonen, Bajrami – Ibrahimovic.

Grymt intressant Skånederby i kväll och känslan är att Helsingborg, till skillnad från Malmö, är på nergång och att man kan få svårt mot Trelleborg som vaknat till liv efter uppehållet. Bara det att HIF saknar Holgersson, Ekstrand och Lantz. Visst, Trelleborg saknar också ett gäng spelare: Dennis Melander och Thommie Persson är avstängda och Peter Abelsson och Fredrik Jensen är skadade. Tror på ett kryss mellan HIF och TFF i kvällens match i Canal Plus.

Häftigt för Markus Rosenborg att skjuta ett så viktigt mål för Werder Bremen. När man ser vad klubbarna tjänar på CL-spel inser man att han kan ha betalt sig bara för det målet. För hans egen del är det väl bäst att komma i väg – varför inte till Santander som vill ha honom?

Förstår inte att ens några AIK:are vågar åka till Sofia. Knappt ens laget.

Många har undrat om ersättare för Marcus Christenson. I veckan kommer det en duo. Dessutom har vi ytterligare en vass Italien-bloggare på ingång och ett par andra ligor. Håll ögonen öppna.

Publicerad 2010-08-25 kl 07:58

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons