Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kravet: tre poäng mot Ungern

Nya tider när Erik Hamrén kallar till presskonferens på en restaurang på Sturegatan i centrala Stockholm vid 14:45 i dag. Då startar han uppladdningen inför EM-kvalet mot Ungern på fredag som är första tävlingsmatchen för honom.

Alla som sett Ekwall vs Lundh i lördags vet att förbundskaptenen helst vill snacka fotboll och inget annat. För egen del handlar det om en enda sak: tre poäng på fredag kväll, och innan dess kan vi tugga om det mesta.

Gissar att Zlatan Ibrahimovic bommar träningen på Råsunda i dag, då sitter han i Milan-ägaren Berlusconis privatjet på väg mot huvudstaden och därför får han rikta in sig på tisdagens träning. Oavsett: det ska bli kul.

Linus Hallenius på väg bort från Hammarby. Inget val sett till konkurshotet, bara hoppas att man kan få hyfsat betalt. Gissar dock att det är svårt dagen innan fönstret stänger och där alla vet att klubben riskerar att gå under.

Publicerad 2010-08-30 kl 13:27

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons