Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kravet: tre poäng mot Ungern

Lundhs blogg

Nya tider när Erik Hamrén kallar till presskonferens på en restaurang på Sturegatan i centrala Stockholm vid 14:45 i dag. Då startar han uppladdningen inför EM-kvalet mot Ungern på fredag som är första tävlingsmatchen för honom.

Alla som sett Ekwall vs Lundh i lördags vet att förbundskaptenen helst vill snacka fotboll och inget annat. För egen del handlar det om en enda sak: tre poäng på fredag kväll, och innan dess kan vi tugga om det mesta.

Gissar att Zlatan Ibrahimovic bommar träningen på Råsunda i dag, då sitter han i Milan-ägaren Berlusconis privatjet på väg mot huvudstaden och därför får han rikta in sig på tisdagens träning. Oavsett: det ska bli kul.

Linus Hallenius på väg bort från Hammarby. Inget val sett till konkurshotet, bara hoppas att man kan få hyfsat betalt. Gissar dock att det är svårt dagen innan fönstret stänger och där alla vet att klubben riskerar att gå under.

Annons
Publicerad 2010-08-30 13:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto