Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Holmén, Djuric och Alvbåge i frysboxen

Lundhs blogg

Dagen efter segern mot Ungern och Erik Hamrén satte sig i källaren på Scandic Park och inledde (nästan i varje fall) med att berätta för oss journalister att vi alla såg slitna ut. Så kan man också bygga broar…

Han gav ett skadeläge och det visade sig att Andreas Isaksson dragit hem mot Eindhoven för att rehabba ljumsken och att Daniel Örlund kallats in. Inget fel i det, även om en målvakt som John Alvbåge återigen måste inse att han är långt in i frysboxen.

Kanske ännu kallare plats för spelare som Samuel Holmén och Dusan Djuric som inte är påtänkta när Anders Svensson är osäker startande. Istället kallar man in Albin Ekdal för att han är avstängd i nästa U21-match och “en spännande spelare på sikt”.

Även om jag fattar att det svider för Holmén som ju var startspelare under Lagerbäck så är det ju rätt. Att ta med spelare som kan vara bra på sikt och som får känna på landslaget. Trots allt är Albin Ekdals potential större än Holméns, den förre Elfsborgs-spelaren har stagnerat.

Annons

Ska verkligen landslagsspelarna spela “Call of Duty”? De borde vara förebilder… Jag vet hur svårt det är att motivera för en 11-åring att krigsspel är fel.

Zlatan kommer dra många tusen till Swedbank Stadion i Malmö i morgon för träning. Kan bli häftigt. Missa in det det, drar i gång vid 11.30. På ett sätt kan man säga att det är hans stadion, utan miljonerna som Zlatan gett hade MFF aldrig kunnat bygga arenan.

Landslaget drar med sitt egna plan från Bromma i eftermiddag. De har det bra.

Kul med Erik Hamrén som ställer upp på mycket, som i Nyhetsmorgon i morse. Det är oerhört värdefullt för fotbollen med en ambassadör som fattar värdet av att bjuda till.

Publicerad 2010-09-04 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto