Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Drar Zlatan fullt i sitt hus?

Lundhs blogg

Vid 11:30 i dag börjar Zlatan Ibrahimovic och landslaget träna på Swedbank Stadion i Malmö. Undrar om det kommer mycket fans när en man som redan är profet i sin egen hemstad är på plats? Borde bli så och Erik Hamrén trodde i går att han skulle mötas av mycket kärlek.

Även om Zlatan tränade där i somras med Richard Dahan så blir dagens pass det första officiella han gör på den arenan – som nästan borde bära hans namn – och det är häftigt att han är med landslaget i Malmö för en tävlingsmatch. Det kan bli gåshud på tisdag.

Patrik Andersson är gäst i Ekwall vs Lundh i dag, 14:30 på TV4 Sport.

Missa inte Sporten i TV4 i kväll 20.00 – då fortsätter den serie av agentgranskningar som TV4Sport och fotbollskanalen.se gjort:

Herregud, jag skulle inte tyckt till om vad landslaget spelar för tv-spel. Det väckte en del ilska, och det får jag ta. Självklart får de lira vad de vill, bara det att jag uppskattar sportspel mer än andra typer.

Annons

Apropå förebilder. Vad tänker Wayne Rooney med? Eller det går väl att räkna ut, men så förbannat lågt att han återigen sätter sig i en sådan situation.

Publicerad 2010-09-05 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto