Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Om inte Muhammed slash Larsson kommer till berget…

Lundhs blogg

Henrik Larsson är helgens gäst i Ekwall vs Lundh. Kick off 20.00 i Tv4 Sport på lördag kväll och det är en bra uppladdning till Milan-Catania som följer direkt efter Larsson. Här får ni bonusmaterial med Larsson inför Norrköping-Landskrona i TV4 Sport i kväll.

Vi åkte till IP i Landskrona och gjorde Larsson enligt den klassiska devisen: om inte Muhammed kommer till berget får berget komma till Muhammed.

Det var en vass och taggad Larsson som hade en hel del tydliga passningar om många ämnen i programmet. Han snackade Zlatan, Jordan Larsson, Lagerbäck vs Hamrén och avslöjade namnet på den enda av sina gamla tränare som han snackade med innan han tog över. Det är ett program du inte vill missa.

***

Zlatan hackar inte bara neråt à la Strasser, och det är ju på sitt sätt uppfriskande att han inte är rädd att gå på både Sacchi och Pep Guardiola. Och italiensk tv är ju humor, kolla bara hur gubben bröt ihop efter Zlatans mål i veckan:

Annons

[youtubeplay id=”chgl5nndq4E” size=”large”]

***

Gillar det mesta av jag sett, hört och läst om Dardan “D-Rex” Rexhepi, men när han talar om att han tillägnade derbymålet till “det albanska folket” är det lite “too much” för min smak.

***

Grym double-header i TV4Sport i kväll: Norrköping-Landskrona följt av Doncaster-Leeds. Först toppstrid i superettan och sedan ett Yorkshire-derby.

***

Ralf Edström på väg ut från Radiosporten och man satsar på Richard Henriksson istället. Så är tyvärr gången och jag kan på sitt sätt förstå det. Tiderna ändras och kraven är annorlunda än när Edström klev in i etern 1988 och körde i gång.

Men jag har ofta gillat Ralf i radio, mer så än när han sluggat i kvällisarnas spalter, och han har alltid varit en person som vågat säga vad han tycker och dessutom ofta gjort det. Det har känts piggt att han en som inte hymlar.

Annons

Sedan kan jag känna att radiosporten och de han jobbat med borde coachat honom så att han utvecklats mer och hängt med i tiden, för det krävs något annat i dag, och där hade Ralf behövt utveckling. Man kan inte leva på att man gjort alla landskamper sedan Hedenhös.

Inget snack om att Ralf även har en poäng i att det är för mycket konstiga termer: “boxen, överlånga inlägg osv” och att en del närmast överanalyserar spelet, åtminstone enligt min smak. Jag har inga problem att erkänna att jag gillar det Erik Niva inför i sändningar och där det handlar om ett kunnande som inte bara handlar om löpvägar.

Publicerad 2010-09-17 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto