Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En mäktig homerun krönte dagen

Lundhs blogg

Missa inte ÖSK:s Nordin Gerzic som gäst i Ekwall vs Lundh – bland annat berättar han om sin bantning som nästan kunde ha platsat i Biggest Loser.

Undrar lite vad IFK Göteborg gjort mot Nordin sett till att han absolut inte kan tänka sig att flytta till klubben:

***

Under åren med Roland Andersson lärde jag mig mycket om “Amerika”, som man kallar landet om man är lite äldre, och att man skulle ta seden dit man kommer. Därför hoppade jag och Barret in i en baseballmatch vid lekparken vid 35:e gatan. Har alltid varit svag för den sporten och känslan när jag drog in en homerun var enorm – de som känner mig vet att jag inte är snabb så det hängde inte på det – även om jag slog på en 11-årings kast.

***

Svider extra när min gamla arbetsplats inte har koll på stavningen. Blir alltså inget Fotbollskanalen Europa i kväll för min del.

Annons

***

Den målvaktstavlan hjälpte Malmö FF att få ett klart försteg i kampen om SM-guldet. Trodde att IFK Göteborg skulle knipa en poäng och när nu Johan Dahlin visade sin bästa sida genom att parera gamle MFF:aren Thomas Olssons straff så bara känns det om “guldet ska himm” till Malmö.

Publicerad 2010-09-26 19:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto