Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Red Bull svävar över allt

10å

Efter en radda studiebesök på olika medier var det dags för en dag hos New York Red Bulls och Hasse Backe och Göran Aral. En träning på Montclair State University i gassande sol i New Jersey och det var lite tugg mellan Aral och storstjärnan Thierry Henry gällande nån offside eller ej. Aral stod på sig vilket fick Henry att muttra lite.

Inget snack om att det var taggat och det säger Backe är den stora påverkan som Henry och Rafaél Marquez haft än så länge. Att de höjt kvaliteten på träningarna rejält och att nyförvärven från FC Barcelona blir vassare efter hand men de behöver egentligen en försäsong i benen.

ANNONS

Och att Henry stannar är det inget snack om. Han har lagt ut runt 110 miljoner kronor på en lägenhet i Soho Manhattan. Den lilla lyan kan ni kolla in här. Backe och Aral bor i Hoboken i New Jersey – Frank Sinatras hemstad – och de har en grym utsikt över Manhattan eftersom de bor precis vid vattnet och duon som jobbade ihop i Djurgården på 1980-talet verkar trivas otroligt bra.

Efter träningen var det lunch i några baracker som är Red Bulls träningsanläggning och det var ruggigt gott.Vi blev erbjudna Red Bull – som finns på de flesta ställen där – men jag och Katarina ratade. Backe hyllade drycken, Aral var mer skeptisk.

De var dock lyriska kring Felix Baumgarter som ska flyga i rymden:

[youtubeplay id=”PyGmTV0q2kY” size=”large”]

Som efterrätt passade spelarna på att kolla lite europeisk fotboll, för det är lätt att hamna “off” fotbollen i det här landet.

Fast det ska sägas att Backe blev igenkänd på Starbucks och fick svara på lite frågor hur det går för hans lag. Och nu vill New Jerseys guvernör spela golf med Red Bulls succétränare.

ANNONS

***

Missa inte helgens Ekwall vs Lundh med en frispråkig gäst. TV4 Sport, lördag, 20.00.

***

Lite impad av mig själv att jag tog hela Erik Hamréns trupp.

***

Mobilt inhopp i sändningen kring Europa League i går kväll. Ska erkänna att jag inte såg så många matcher… På söndag går jag in i den riktiga produktionen igen med Fotbollskanalen Europa. Därefter är det full kraft med sikte på Holland-Sverige.

***

Har fortfarande inte fattat hur Leeds kunde tappa 4-1 till 4-6 hemma mot Preston.

***

Om dollarn går upp under fredagen beror det på mina räder i olika affärer. En ekonomisk injektion.

Publicerad 2010-10-01 kl 01:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto