Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Die Mauer och ett fyllehån på det

10å

Ekwall vs Lundh goes Dutch med förre Dif-legendaren Geert den Ouden. Missa inte det 13:00 i TV4 Sport i morgon. Skakande bilder, chockerande snack och hårda attacker – här är ett smakprov:

***

Landslaget tränar bakom stängda dörrar under lördagen. Lasse Richt har kommenderat fram ett staket för att begränsa insynen från ett gym i ena läktaren av Amsterdams Olympiastadion. Om man verkligen vill Wallraffa och kolla in laget träna hade det inte varit särskilt svårt, arenan är lika öppen som Malmö Stadion.

ANNONS

Jag hoppar dock spionuppdraget.

Vi fick se en halvtimme sång och dans och boll – skojandet av Granqvist när han inte kunde koordinera en del övningar var humor – och sedan blev vi skickade på porten. Det är uppenbart att stämningen i truppen är skön och det är klart, med sex poäng av sex möjliga så ser man inga sprickor.

Landslagets Lasse Richt kunde inte hålla sig och tyckte att vi skulle sätta oss på en bar och börja hinka när han skulle dra igen dörren. “Det är väl dags nu”, sa han och kollade på klockan som då var runt 12:00.

Vet inte vad de har för vanor i landslaget, men i dagens presskår finns inte utrymmet för att gå på baren mitt på dagen. Det är mer old school att gå på baren under dagtid och inga av de journalisterna är kvar. Utan vi är mer som de här gossarna.

***

Hur smart var det här Charlie Davies?

***

Gillar att holländarna bjuder på kaffe under träningen. Fem F på det.

***

Imponerad av hur “Oranje” städade av Moldavien under fredagen. Visst, bara 1-0, men VM-tvåan hade sådan kontroll och skapade läge på läge utan att riktigt släppa till något och med mer skärpa hade det kunnat blir både 3-0 och 4-0. Match i Chisinau är inte lätt och det är tre poäng man ska ha, även om fotbollssnobbarna säkert är kritiska.

ANNONS

***

Jag är en av få svenskar som gillade “Drillo” under 1990-talet och kan i dag uppskatta att han fått en revival. Tung seger borta mot Cypern för norrmännen.

Publicerad 2010-10-09 kl 12:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto