Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gillar när Eto’o ger tillbaka

Cagliari-fansen skrek rasistiska ramsor riktade mot Samuel Eto’o och de fick ett hårt skott till svar, och sedan lite dans på det. För egen del gillar jag att spelarna inte bara tar skit från läktarna utan visar att de kan ge tillbaka.

Även starkt av domaren Paolo Tagliavento att bryta matchen efter bara tre minuter och be speakern att påminna publiken om att han kan bryta matchen helt om de hade fortsatt. Det är en bra regel som det italienska förbundet infört efter ständiga problem med läktarrasism, där Juve-fansens jakt på Mario Balotelli blev kulmen.

***

AIK-fansens kärlek till Mohamed Bangura är fotboll när den är som bäst. Och den blev besvarad av en spelare som framstår som årets fynd.

***

Fotbollskanalen Europa i kväll i TV4, start 23.10, och min fokus ligger på Everton-Liverpool. Nye ägaren John W Henry var på plats och det var humor när Everton-fansen skrek att han köpt fel lag efter förlusten.

Publicerad 2010-10-17 kl 20:04

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons