Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cruyff vs Raiola är som en rå NHL-match

Lördag kväll – 20:00 i TV4 Sport – är det dags för Johan Cruyff att gästa Ekwall vs Lundh. Det är fjärde säsongens nästsista program och det var ett skönt program, även om vi inte satt ner i våra vanliga stolar. Utan i stället var i ett omklädningsrum i Malmö Arena.

Den holländska legendaren ville faktiskt aldrig sluta prata. Vi hade kunnat stå kvar än, eller åtminstone till hans förstaklass-flyg gick, och snackat om det mesta. Gillar att han är så stor att han knappt ens har telefon. Dessutom var han oerhört nöjd med sin väska.

Vi släppte en teaser från programmet på fotbollskanalen.se i eftermiddags och att döma av kvällstidningarna var det hett stoff.

Förutom att toppa sportdelarna så fanns det med på kvällstidningarnas förstasidor och det är naturligtvis kul när ens program ger eko.

Zlatans agent Mino Raiola anser att när vi bjudit in Cruyff så kunde vi lika gärna ha bjudit in någon från 1600-talet, för så uppdaterad är holländaren när det gäller modern fotboll. Då tror jag knappt att Raiola vet att Cruyff nästan lever som på 1600-talet kommuniationsmässigt, med varken dator, mobil, telefon eller annat sätt.

Vem som har rätt eller fel? Ja, i det här fallet så fattar jag inte att Raiola hetsar upp sig. Cruyff har en poäng i att Zlatan passar bättre i Italien. Varför man ska börja förolämpa någon för den åsikten, fattar inte jag. Däremot är det lite fel av holländaren att snacka om Zlatan som ett besvärligt barn.

Sedan är det bara löjligt av FC Barcelonas nya klubbledning, som ju var del i att Cruyff fick kliva av som hedersordförande, nu rider till hans räddning. Det handlar ju bara om att försöka pungslå Raiola på stålar som klubben måste betala. Trams.

Cruyff vs Raiola är som en NHL-match herrarna emellan med en hel del tjuvnyp. Kan inte säga att jag håller på någon, men jag gillar när den här typen av åsikter bryts mot varandra i rätt kraftfulla satsningar. Det svenska och mer återhållsamma är ofta för tråkigt, tamt och trist. Det här sprakar.

***

Halmstads BK gjorde det enda möjliga. Hitta rätt nu.

***

Många har hört av sig efter min blogg om Lars-Åke Lagrell och hans framtid. Intressant nog en hel del högt upp i Fotbolls-Sverige och de vill gärna flytta på honom. Bara att kliva fram då och agera. Alldeles för många är för lite som Cruyff/Raiola och vågar inte säga vad de tycker och tänker.

I svensk fotboll slår golvet ihop med taket, tyvärr.

Vill verkligen säga att Thomas Bodström är ett risigt förslag. Okej för att han spelat fotboll men jag är tveksam till om han har nya idéer och tankar kring svensk fotboll. Han har dessutom haft fingrarna i för många pajer.

Vet att den förra valberedningen för SvFF, med Bengt Madsen i spetsen, absolut ville ha en socialdemokrat. Säkert för att förhindra en upprivning av 51-procentsregeln. Den finns inte kvar längre, i en sista kamp Madsen vs Lagrell så var den sistnämnde starkare.

***

Kentaro med och köper Blackburn. Bli inte förvånad om Sebastian Larsson hamnar i den klubben.

Publicerad 2010-11-19 kl 16:51

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons