Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vem fick betalt för att lägga sig - eller hade båda pröjs?

Lundhs blogg

Detta är säsongens dubbelmiss. Herregud, vad skriver tidningarna i Qatar om  Khalfan Fahad? Inte utan att man också undrar om uzbekernas keeper Timur Jurajev? Fanns det cash att hämta i mötet mellan Qatar och Uzbekistan i Asiatiska mästerskapen i Kina?

[youtubeplay id=”fyNdt9yVugk” size=”large”]

I slutändan vann Uzbekistan mot regerande mästarna Qatar med 1-0.

***

Legendaren Johan Cruyff i Ekwall vs Lundh TV4 Sport, 20:00 lördag.

***

Lars Lagerbäck är het för Wales vilket han bekräftar för BBC i Wales. Vad jag förstår så har även Finland förhört sig om Lagerbäck efter att man kickade Stuart Baxter. Onekligen har Lagerbäck tagit en offensivare position i media nu när hans kontrakt med SvFF är på väg att gå ut.

***

Fascinerande att TT hellre ger credd till Aftonbladet som via BBC fått citat rörande Henok Goitom och landslaget som ska ha sagts till spanska Marca än att credda fotbollskanalen.se som har pratat med huvudpersonen själv gällande spela för Sverige kontra Eritrea.

Annons

***

Samuel Armenteros är nästa svenska stjärnskott. Läs hans snack med Hollands-bloggaren Simon Berglind.

***

Får höra att Sharbel Touma inte alls är nära Syrianska. För mycket prestige och press att spela för den klubben och att han helst hade velat stanna i Djurgården. Därför får han leta alternativ i utlandet eller kring Stockholm. AIK, anyone?

***

Publicerad 2010-11-19 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto