Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vem fick betalt för att lägga sig - eller hade båda pröjs?

Detta är säsongens dubbelmiss. Herregud, vad skriver tidningarna i Qatar om  Khalfan Fahad? Inte utan att man också undrar om uzbekernas keeper Timur Jurajev? Fanns det cash att hämta i mötet mellan Qatar och Uzbekistan i Asiatiska mästerskapen i Kina?

[youtubeplay id=”fyNdt9yVugk” size=”large”]

I slutändan vann Uzbekistan mot regerande mästarna Qatar med 1-0.

***

Legendaren Johan Cruyff i Ekwall vs Lundh TV4 Sport, 20:00 lördag.

***

Lars Lagerbäck är het för Wales vilket han bekräftar för BBC i Wales. Vad jag förstår så har även Finland förhört sig om Lagerbäck efter att man kickade Stuart Baxter. Onekligen har Lagerbäck tagit en offensivare position i media nu när hans kontrakt med SvFF är på väg att gå ut.

***

Fascinerande att TT hellre ger credd till Aftonbladet som via BBC fått citat rörande Henok Goitom och landslaget som ska ha sagts till spanska Marca än att credda fotbollskanalen.se som har pratat med huvudpersonen själv gällande spela för Sverige kontra Eritrea.

***

Samuel Armenteros är nästa svenska stjärnskott. Läs hans snack med Hollands-bloggaren Simon Berglind.

***

Får höra att Sharbel Touma inte alls är nära Syrianska. För mycket prestige och press att spela för den klubben och att han helst hade velat stanna i Djurgården. Därför får han leta alternativ i utlandet eller kring Stockholm. AIK, anyone?

***

Publicerad 2010-11-19 kl 10:28

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons