Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Plötsligt lockar Old Firm

10å

Fredrik Ljungberg kommer närmare Celtic och kanske kan få debutera i Old Firm på söndag. Plötsligt vore det kul att se Glasgowderbyt mellan Rangers och Celtic. För efter ett par års spel i USA från Ljungberg så är jag spänd på att se hur han artar sig på planen. Vem sänder skotska ligan i tv?

ANNONS

***

Överlever Roy Hodgson som Liverpool-manager till 2011? Efter hemmaförlusten mot Wolves är det väl tveksamt och de nya amerikanska ägarna kan köpa ut honom för ett fastslaget pris i kontraktet han skrev i somras. Vi får väl se de närmaste dagarna.

Vore trist om han fick gå eftersom han knappast fått tid eller pengar. Dessutom kan man inte påstå att stjärnor som Torres och Gerrard övetygat. Han har värvat en del dåligt, men det hänger ju ihop med att budgeten varit begränsad sett till kraven på Liverpool. Ge honom mer tid och en möjlighet att värva, annars har han inte fått en ärlig chans att skapa något nytt.

Att en del fans vill ha tillbaka Benitez förvånar.

***

Lars-Åke Lagrell är nu noga med att försvara Disciplinnämnden som tog över x antal månader på sig för att fatta beslut och sedan ändå gjorde fel kring Oliver Cabrera. Nu talar Lagrell om att Disciplinnämnden måste stå helt fri från Fotbollsförbundet.

ANNONS

Jo, tjenare. Kanske är det minnet som sviker Lagrell, eller så vill han inte minnas? Men förbundets styrelse körde över Disciplinnämnden när den bötfällde Örgryte för en banderoll om Dawit Isaak häromåret och då har jag hört att Khennet Tallinger var tokig och ville gå efter styrelsen för stadgebrott men Lagrell vann även den kampen.

***

Jag tror man ska ta alla uppgifter om att Ljungberg nobbade mångmiljonkontrakt i USA med en näve salt. Han ville komma till New York men klubben nappade inte på det.

***

Publicerad 2010-12-30 kl 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto