Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Äntligen, nu kör vi igen

Lundhs blogg

Tyvärr har vi haft teknikproblem sedan efter lunch och därför har vi inte varit så uppdaterade som vi borde ha varit. Beklagar det men nu kör vi igen och ska försöka hämta igen vad vi missat.

***

Kul för TV4, Fotbollskanalen, mig och mina kollegor att det är sammanlagt 14 nomineringar i Svenska Fans omröstning i allt från bästa kommentator, expert, bloggare till sportjournalist och sportprogram.

Vill ni rösta – det gör ni HÄR.

***

Jag satsar på Marseille-Manchester United i kväll. Jag måste bestämma mig för en match, zappandet gör att man inte får något grepp om matcherna som man går emellan.

***

Hur länge överlever Örgryte IS? Tänk att till och med Benny Rosén, som så många gånger ryckt in, nu säger till Bladet att han inte kan köpa Öis-gården en tredje gång och därmed återigen stötta upp klubben. Tränaren Bosse Backman har klivit av. Ordföranden Lars Ranäng har också klivit av. Lägg till att Öis enda kontrakterade spelare, David Leinar, tvekar om framtiden.

Annons
Publicerad 2011-02-23 18:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto