Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Räcker Carolas fläktar för Sir Alex?

Lundhs blogg

Vilken vecka det varit för Sir Alex Ferguson. Först fick han se sitt lag falla mot Chelsea i London. Humöret efter den förlusten gick ut över domaren Martin Atkinson. Inte bra eftersom FA nu kan stänga av Manchester Uniteds manager som förutom den vanliga pressen även bojkottar MUTV för att kanalen sände intervjun där han sänkte domaren.

Möjligen drog Sir Alex på smilbandet efter att Arsenal bara fick 0-0 mot Sunderland i lördags efter ännu en domarmiss. Fast efter besöket i Liverpool kan inte Uniteds manager vara nöjd. Herregud, ta bara Nanis nick som gav 2-0 och van der Saars sjabblande som ledde till 3-0. Räcker Carolas fläktar när han ska hårtorka truppen?

Visst var det imponerande att se ett pånyttfött Liverpool spela ut, och Luis Suarez slalomräd inför 1-0 var något som Stenmark kunnat uppskatta och det var verkligen en vilja och attityd som lyfte Dalglishs gäng. Naturligtvis är det mer upphetsande att möta United och mäta sig mot ett topplag nu när ligan är överspelad.

Annons

För United är det naturligtvis inte kört när det gäller ligan men det är tydligt att försvaret utan både skadade Rio Ferdinand och avstängde Vidic var för svagt. Okej, det offensiva spelet var inte på topp heller, men man skapade lägen och Berbatov var ju nära både med stolpskott och en nick som räddades på linjen.

Sedan kunde/borde Jamie Carragher åkt ut, vilket även Rafael kunde/borde gjort. Fast England kör uppenbarligen med egna regler sett till att spelarna bara fick gula kort för de fula tacklingarna.

***

Sista chansen att rösta fram Ekwall vs Lundh, Fotbollskanalen Europa och dina andra favoriter till Guldskölden.

***

Efter mitt förra inlägg om dokumentärer har jag fått en radda mejl. Jag har fel och är för mycket anglofil. Jag ger mig, det har gjorts en hel del dokumentärer, som den här om Uli Hoeness:

Annons

Även BBC har gjort om italienska Ultras:

[youtubeplay id=”x3htJEBE8-4″ size=”large”]

Det finns massor och jag får ta ledigt i vår för att hinna kolla dem alla…och ska göra mitt bästa. För jag gillar dokumentärer.

Problemet är väl snarare att tv-bolagen inte tar det på allvar och sänder mer dokumentärer. Jag ska ta upp det apropå TV4 Sport och ser ju hellre ett par vassa dokumentärer än ytterligare ett avsnitt av Road wars.

***

Dirk Kuyt är en spelare jag beundrar.

***

Tillbaka i sadeln igen. Svider alltid en aning efter ledighet. Fotbollskanalen Europa i TV4, 23:05 i kväll är dock en bra start på arbetsveckan.

***

Stort av Carragher att söka upp Nani och be om ursäkt.

***

Efter Milans två senaste insatser finns det lite hopp för Zlatan o Co inför resan till London och CL-returen på White Hart Lane. Fast då får man klara det utan Cassano, van Bommel och Gattuso.

Annons

***

Hur kan FIFA lägga kraft på att förbjuda några halsdukar i fleece? Visst, de är löjliga att bära men att påstå att de är farliga är bara tramsigt. Sedan har FIFA en del annat att brottas med.

***

Jag vill äta samma som Petter Northug. Bieffekter? Dem skiter jag i.

Publicerad 2011-03-06 17:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto