Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inter visar att resultatet gäller - inte spelet

Efter att Bayern München snabbt replikerat på Samuel Eto’os tidiga 0-1 i tisdags kväll, och det tyska laget hade 2-1 i matchen på Allianz Arena, och därmed sammanlagt 3-1 i åttondelen, ja, då var det avgjort. Jag och sonen, som höll på Inter, följde hur Arjen Robben anförde anfall på anfall för Bayern mot Inter och vi väntade bara på det dödande 4-1.

Det kändes närmast som hämtat ur en sämre sportfilm när man såg en del av lägena som inte blev mål.

Bayerns dödande mål kom aldrig och istället vände Inter på åttondelen och Goran Pandev frälste Milano-klubben (och kanske några andra italienare sett till att klubben är serie A:s enda kvarvarande representant i Europa)  när han fixade 3-2 i matchens slutskede. Häftigt att se, och man måste berömma Eto’o som kliver fram i en sådan här match.

Allt snack om rättvisa är meningslöst. Fotboll handlar om att göra mål. Ja, jag fattar att Gomez o Co grämer sig efter alla de chanserna och bara två gjorda mål. Bistert värre.

***

Malmö FF måste sätta tryck på Roland Nilsson. Antingen förlänger han nu eller så går han till FC Köpenhamn. Det är ohållbart för klubben att ha osäkerheten svävande över sig inför den här viktiga säsongen och då är det bättre att försöka hitta en ny tränare om Nilsson inte stannar.

Vem kan vara aktuell? Ja, Mikael Stahre är ett ledigt namn. Givetvis måste MFF även se om man kan få loss Henrik Larsson i Landskrona. Han står ju för en fotboll som är lik den MFF spelar i dag. Sedan bör det finnas namn i både Danmark och Norge som man kan inspektera.

Jag utgår från att Malmö har en plan B sett till att uppgifterna om Roland Nilsson och FC Köpenhamn inte direkt är nya. Därför är det givet att klubben måste ha en lista med tänkbara ersättare och statusen på dem.

I den bästa av världar väljer Nilsson att stanna, men om det blir att han sticker så får man säkert några miljoner av FCK och det kan inte vara omöjligt att hitta en bra tränare som är villig att ta sig an uppdraget.

***

Alltid lika glad när Taha och hans brorsa kan rycka in med sin taxi i Malmö som annars är svårmanövrerat när det gäller taxipriser. Svårmanövrerat? Ja, ett diplomatiskt ord för att beskriva att man blir blåst nio gånger av tio.

***

John Guidetti har all rätt att vara besviken, men att börja hota med att byta till Italien är inte rätt väg.

***

Tänk att Manchester United tråcklade sig vidare, nästan utan en backlinje. Trippeln? Borde inte gå sett till alla skadorna, och mot vassare motstånd än Marseille så räcker det inte.

***

Materazzi i bråk med Schweinsteiger. Överraskande? Nja, inte direkt. Matrix var coolare när han spelade, nu är han inte lika häftig.

***

Vinden i Malmö. Jeeesus, hade helt glömt den.

Publicerad 2011-03-16 kl 12:21

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons