POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Benfica sätter rekord i osportslighet, eller?

Porto vann den portugisiska ligan borta mot rivalen Benfica. Seger med 2-1 och stort firande från ett överlägset Porto, men vad gör Lissabon-laget då? Jo de släcker ner hela sin hemmaarena Estádio da LuzHulk o Co fick fira i mörker.

Kolla 2.30 in i klippet:

[youtubeplay id=”3hbyF02wPYw” size=”large”]

Osportsligt? Ja. Fast lite kul och Porto kan väl ta det. Sedan får man säga att José Mourinhos gamle assistent Andre Villas-Boas, som precis som Mourinho anställdes av Bobby Robson, har varit en sensation som ny tränare i Porto och klubben har ännu inte förlorat i ligan och är i kvartsfinal i Europa League.

Undrar hur länge Porto får behålla Andre Villas-Boas? Samtidigt vann Mourinho både Uefa-cupen (mot Henrik Larssons Celtic) och Champions League innan han drog vidare.

***

Fotbollsmåndag är tillbaka i ny form i kväll. Vi startar 19:00 med Fotbollsmåndag SUPER-LIVE på fotbollskanalen.se och där får du alla målen från de pågående matcherna samt en del annat allsvenskt snack. Sedan kör vi Fotbollsmåndag vid 22:40 i TV4 och då får di initierade rapporter från de allsvenska arenorna.

***

Visst lider jag med Fredrik “Fritz” Persson som hade en trist eftermiddag i Malmö. Fast det minskar när jag läser att han inte fick den laddning som han borde fått. Hallå! Till och med jag visste att Viktor Noring var ytterst osäker startande efter en smäll i lördags, och om man då inte laddar för match som reservkeeper så får man skylla sig själv.

***

Årets mål? Redan? Ja, inte omöjligt. Imad Khalilis strut på Gais var ruggig.

***

Ingen Kenny Pavey? Va? Andreas Alm petar Pavey. DiscoExpressen har elvorna inför derbyt i kväll och det är just Kenny P som jag saknar.  Det jag har sett av Martin Lorentzon har inte imponerat, men vi får se i kväll. Häftigt med över 30 000 på ett derby igen, det känns som ett tag sedan.

***

Fotbollskanalen Europa del 1 och del 2. I ettan får ni se säsongens galnaste match i Italien med Cavani och även en genomgång av bottenstriden i England. I tvåan får ni det värsta påhoppet på länge på en fotbollsplan.

***

I kölvattnet av laghyllandet i filmen “Fotbollens sista proletärer” – handlar om IFK Göteborgs 1980-tal – fick vi se prov på dagens stjärnor i söndagens allsvenska. Både Jimmy Durmaz och Alexander Gerndt fick starta för Malmö FF respektive Helsingborg men blev utbytta i lagens segermatcher och surade mer än lovligt.

Herregud, vad är det med killarna? Durmaz satt med en träningsjacka över huvudet precis som om han blivit utbytt i den 15:e minuten. Blicken Gerndt gav Conny Karlsson var inte snygg. Det var ju inte heller så att någon av spelarna satt eld på matcherna. Jag fattar att man ska vara besviken för att man spelar, men man är också del av ett lag.

Fast Jimmy Durmaz var hur sjysst som helst i Ekwall vs Lundh, men det är klart, vi bytte inte ut honom. Här är hans snack i programmet och här är extramaterialet med MFF-aren.

***

Vad är fel i Arsenal? Efter förlusten i Ligacupfinalen gick det bara rakt utför. FA-cupen och Champions League tog slut. Chansen att hämta in på United slutade i tre oavgjorda matcher mot Blackburn, West Brom och Sunderland. Två av lagen är just nu formsvagast i England, och då räknar jag inte in Arsenal.

***

Får ge Malmö FF att laget visade upp ett spel mot Trelleborg som jag inte sett något annat allsvensk lag visa upp hittills. Och Roland Nilsson såg ut att trivas. Blir spännande att följa fortsättningen kring MFF:s tränarläge, för precis som man kunde ana så var det ett nej från en tränare (Jonas Thern) som gjorde att man skickade ut pressmeddelandet om att Nilsson stannar året ut. Vilket jag inte ens tror att Per Ågren o Co tror på.

Publicerad 2011-04-04 kl 09:04

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå