POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Blir Tiger Woods också avstängd efter sina f*ck?

Albin Ekdal har gjort en bra säsong i Bologna och fått Erik Hamrén att intressera sig för honom. Gillade den gamle BP-mittfältaren som gäst i Ekwall vs Lundh där han bjöd på många intressanta inblickar i Juve, serie A och även uttryckte sin tveksamhet till hur BP:s talangfabrik jobbar.

***

Efter 2-3 i London mot Millwall så kan nog Leeds glömma en direktplats till Premier League. Försvaret är för svagt. Handlar om att åtminstone få kvala, och då får gärna Millwall utebli eftersom det är ett gäng som Leeds inte hanterar.

Förutom Queens Park Rangers lär det bli ett walesiskt lag i Premier League för första gången. Swansea eller Cardiff? Länge hade jag nog trott på Craig Bellamy-förstärkta Cardiff men Swansea får min röst, och oavsett om man går upp eller ej: får man behålla Scott Sinclair?

***

Fotbollskanalen Europa i TV4 23.20 i kväll, och i morgon är det Fotbollsmåndag med SUPERLIVE i TV4Sport och på fotbollskanalen.se 19:00 med bland annat Hammarbys premiär mot Assyriska och de två heta allsvenska matcherna: Kalmar-Djurgården i Guldfågelns premiäroch MFF mot Pep-HBK.

***

Trodde faktiskt att det fanns liv i Alvaro Santos, och uppbackad av Wanderson så fick Gais liv i Helsingborgs gamle skyttekung som ar en skugga av sitt forna jag i Örgryte. Häftigt för alla i grönsvart, och då har inte ens Razak Omotoyossi fått ut låren på planen än.

Johan Arneng är saknad i Syrianska.

Tom Prahl kan inte ha skrikit “försvarssida” tillräckligt i Trelleborg i år. Åtta insläppta och varken Fredrik “Fritz” Persson eller Viktor Noring ser ut som matchvinnare med tanke på sina insatser, men det kommer väl, åtminstone för Noring.

***

Malmö FF förlängde med Jiloan Hamad och det var naturligtvis oerhört viktigt, men det som också borde få MFF-fansen att andas ut är att man ger snart 18-årige Amin Nazari ett A-kontrakt. Hört mycket om talangen som tränat med A-truppen ett tag och suttit på bänken i både Super-cupen och allsvenskan.

***

På cup med sonen på Åland under helgen, och det blir lite nostalgivibbar från när man själv var i väg som liten, men de slapp luftmadrasserna som vi alltid hade med oss. Får framför allt fram minnet från någon en nersläckt gympasal och där man hör det plötsliga ljudet av någon som dragit ut proppen i en uppblåst madrass.

***

Än har jag inte sett Sven-Göran Eriksson snacka så mycket om att News of The World avlyssnade hans mobiltelefon under tiden som manager för England. Sett till skandalen i England hade det varit intressant att höra vad han haft och säga om det.

För efter fyra års nekande har ägaren Rupert Murdoch och tidningen News of the World till slut erkänt att man lyssnat av en massa kändisar och ber om ursäkt, och laddar dessutom upp med stora pengar i skadestånd. Undrar om sånt skett i Sverige?

***

Änu en sväng av livet i rättighetsvärlden, där Viasat köpte EM-kvalen borta mot Moldavien och San Marino. Trist naturligtvis, men bara att tugga i sig. Inte första gången och garanterat inte sista gången.

***

Kollade en kort sväng på Masters i golf och såg Tiger Woods följa upp två missade puttar med att säga: “Fuck”! Blir han avstängd nu?

***

Vem blir inte imponerad av Manchester United? Efter segern mot Chelsea i veckan skickade Sir Alex Ferguson ut ett i princip helt nytt lag, sju-åtta nya och bland annat är ju Rooney avstängd, och vann enkelt mot Fulham. Nu leder man ligan med tio poäng, och även om Arsenal har två matcher mindre (varav en spelas i dag) så känns inte London-lagets form så hotande.

Apropå United och Rooneys målfirande i veckan, så undrade jag var det kom i från. Mikael Lorentzson mejlar och menar att David Beckham gjort något liknande, men för mig var Rooneys mer bökande – kolla själva:

[youtubeplay id=”N1GNnlV2QtM” size=”large”]

Publicerad 2011-04-10 kl 07:17

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå