POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Fotbollen stannar inte av för att det är Påsk

Fullt drag i fotbollsfabriken även om det är Påsk. I dag är det nästan hel omgång i England, spel i Italien och några matcher i Spanien. Därför kör vi Fotbollskanalen Europa redan i kväll, lördag, och då i TV4 Sport med start 23:00.

Är det avgjort i ligatoppen i de stora ligorna. Ja, i Spanien är det klart med Barcelona men varken Milan eller Manchester United kan börja fira än. Även om de två storklubbarna kan skissa på guldfester är det inte avgjort än, särskilt inte för United som ska möta både Arsenal och Chelsea.

***

Om ni undrar om bulan i pannan, om den inte går att sminka bort, så är det inget påskslagsmål. Kastade baseboll med sonen och hans vuxne kusin Viktor. Det började skymma och jag missbedömde en boll som studsade på handsken och rakt i huvudet. Kan konstatera att en baseboll är hård.

***

Man får vara ruggigt ljusblå för att tro att allsvenskan skulle vara avgjord om Malmö FF slår Elfsborg på söndagen. I så fall skulle mästarna leda serien med elva poäng och en del räknar då hem SM-guldet till Malmö igen. Sett till att MFF ska byta tränare, ska ut i Europa och kan mista spelare så hade jag varit försiktigare om jag var ljusblå.

Oavsett, blir det en häftig match i Borås, för att inte tala om en rad andra heta matcher: miniderbyt Syrianska-AIK, Örebro-HIF (minns ni överkörningen i fjol?) och ännu en i raden av ödesmatcher för Jonas OlssonGöteborg-Kalmar.

***

Kollade Leeds-Reading via Justin.tv eftersom jag inte hittade något ställe att se matchen. Det gjorde nästan lika ont som basebollen att följa Leeds formfall och det blev bara 0-0 och nu är man utanför kvalplats. Tre omgångar kvar, och allt talar för att det inte blir kval sett till poängutdelningen på sistone och nu väntar Crystal Palace, Burnley och Queens PR och bara segrar räknas.

***

Även Ekwall vs Lundh flyttas i påsk – och du ser det i TV4 Sport på söndag, 20:00 och det är Hammarbys storvärvning Björn Runström som är gäst, och det var den tuffe anfallaren som höll på att tuppa av i programmet – här får du ett smakprov:

Publicerad 2011-04-23 kl 10:39

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå