POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Jag är bra på att spela fotboll

Hej. Jag heter Keryakous och jag är 12 år gammal. Jag bor med min mamma, pappa och mina syskon. Jag är bra på att spela fotboll. Jag spelar som mittfältare och forward. Jag spelar i Syrianska FC och vill bli fotbollsproffs i framtiden.

Det brukar hända att jag får ont i magen bara om jag äter för mycket godis. Jag är inte så lång. Jag brukar springa mycket för att få bättre kondition. Min favoritmat är pasta. Jag har berättat lite om mig. Och om jag nån gång blir proffs kanske ni kan se mig på TV.

Publicerad 2011-05-17 kl 09:52

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå