POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Min skärgårdsexil är snart över

Jag har nu tjuvkopplat antennen på tv:n och gömt mig på sommarhemmet för att ta mig ut på nätet från min exil någonstans i Stockholms skärgård. Om jag inte vetat bättre hade jag trott att jag befann mig på Betty Ford-klinikens filial för oss bredbandsberoende. Snacka om jag fått gå på avtändning.

Att få köra i det närmaste cold turkey och inte kunna sitta och fibbla med mobilen, ta del av 10-talets “Fråga Lund” (twitter, enligt Jan Gradvall) och vara “on top” av alla frågor: från kungens vänner på band, Europa League-finalen ner till vilken Milan-spelare Henrik Rydström vill ligga med (Pippa Inzaghi).

Är som sagt på kurs och då är man kommenderad att koppla ner och det är en svårare prövning än vad jag trodde. Inte så att jag inte skulle kunna sluta (det är väl så man säger om bereonden?) men det svider som sagt att inte ständigt vara på. Lägg till att vi är ute i naturen med granar, olika levande varelser i alla dess storlekar…ja, det har varit omskakande på många sätt att gå på kurs…och ibland har jag dröm om Anticimex insatsstyrka.

Vad jag har gjort? Ja, det är som i Las Vegas, det som sker i Vegas stannar i Vegas, men där är det också slut med likheterna med Vegas, för det har inte varit riktigt det draget, varken på dagarna eller på nätterna. Inte heller har jag spelat bort så mycket pengar. Fast i morgon är exilen slut och då ska jag upp på 4G så snabbt det bara går, och sedan bara blåsa på hela helgen.

Känslan när jag verkligen kan koppla upp mig igen, ja bara tanken får lugnet att sprida sig i kroppen. Tänk, en dos 4G. Mmmm.

***

Jag var också med i Berättarministeriets kampanj för att få fler volontärer och på så sätt hjälpa unga att utveckla skrivande. Därför överlät jag min blogg till Keryakous.

***

Någon som tippade Porto?

***

Ekwall vs Lundh har en gäst på lördag. En meriterad och skön gäst. VM-hjälte. Han är riktigt bra. Missa inte, TV4 Sport, 20:00, lördag.

***

Min känsla är att Kalmar krigar till sig en till tre poäng mot Helsingborg.

***

Ryck VM från Qatar om landet mutat sig till VM.

***

I söndagens och säsongens sista Fotbollskanalen Europa tar vi alla ut årets lag för respektive liga. Jag har greppet om Premier League och då får vi se om Andrej Arsjavin är med.

***

Jag kräver att notarius publicus granskar alla turer kring utförsäljningen av Ekwall vs Lundh-tröjorna. Inte kan tröja nummer tio vara slutsåld redan. Före Billy Bremner-tröjan med fyra på? Omöjligt.

***

Malmö FF? Ja, det är värt en egen dokusåpa.

***

Sett till hyllningarna av SUPER-LIVE med Europa League-finalen där Lasse Eriksson fyllde mina skor så inser jag att jag gjort min sista SUPER-LIVE.

***

Jag kräver även att någon sparkar kungen och hans polare. Silvia kan ta över.

Publicerad 2011-05-19 kl 18:25

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå