POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Stark Ingesson i kväll

I kvällens Ekwall vs Lundh är gamle bronshjälten och legendaren Klas Ingesson gäst. Eller rättare sagt, vi åkte till Borås och träffade honom på hans nya jobb, som juniortränare i Elfsborg. En intressant människa, precis som de flesta andra som tagit sig långt på en talang och han har klara tankar om vad som är bra för svensk fotboll.

Dessutom berättar Ingesson om cancern som kommit tillbaka, och hur han kämpar mot den. Klas Ingesson säger att cancern förändrat hans livsinställning och att han lever i nuet.

Sedan han berättade om cancern första gången har han fått ett stort stöd och det känner han av och det har betydelse: “Stödet har varit överväldigande. Då får man ju kraften. Om folk som egentligen inte behöver bry sig gör det – då kan jag inte ligga ner och tycka synd om mig själv.”

Om ni vill se Klas Ingesson är det Tv4 Sport som gäller, 20:00 i kväll.

Publicerad 2011-05-21 kl 11:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå