Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag hade mörkat Zlatans skada

Lundhs blogg

Taxin hann precis stanna till framför Råsunda (blå linjen var stängd på grund av jobb med Citybanan) då Jonas Nystedt ringde och undrade var Ekwall befann sig. Skälet var att Erik Hamrén kallat till presskonferens och infochefen saknade uppenbart den Moldavien-flyktade TV4-profilen.

Den sköna stressen när man kastar sig ner i en katakomb och slår sig fram till en plats nära podiet och samtidigt ska varsla redaktionen och koppla upp mot nätet via SMS-köp eftersom det är ett dåligt mobilnät och ta sig in i PC:n (hatar PC) och få i gång programmen…ja, den dag jag får en hjärtinfart så vet jag varför.

Beskedet var att Zlatan Ibrahimovic inte bara sparas mot Moldavien, utan att han även får stanna i Sverige för att träna ihop med Rickard Dahan. Kan man gissa på Malmö? Ja, skit samma var han tränar, bara hoppas att det håller och att han kan spela mot Finland. Men visst är det ett bakslag.

Annons

Om jag varit tränare hade jag mörkat det hela i det längsta. Sett till att landslaget flyger chartrat så hade jag hållit på uppgifterna till en timme före match. Allt för att moldaverna inte ska få växa av att höra att Sveriges superstjärna är skadad och inte med i matchen i Chisinau. Jag tror att de växer utav beskedet.

Johan Elmander är den givne ersättaren som “nia” men möten mot svagare länder är knappast det som gynnar hans spel. För frågan är om de lämnar så mycket yta i djupled? Tveksamt om de sitter i bussen framför sitt mål för att ta hem minst en pinne, men det återstår att se. På Råsunda klev de fram en bit i planen och det vore att föredra.

***

Två gamla bronshjältar var på Råsunda: Anders Limpar och Tomas Brolin.

***

Lennart Johansson har rätt åsiktLars-Åke Lagrell borde lägga ner rösten i Fifa-valet.

Annons

***

Kan bara se följande startelva nu: Isaksson – Lustig, Mellberg, Majstorovic, Wendt – Svensson, Källström – Larsson, Toivonen, Bajrami – Elmander.

***

Rörande att se Göran Göransson på första landslagsträningen efter sin hjärnblödning.

Publicerad 2011-06-01 12:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto