Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förvånar att Martin Lipton kan hetsa Zlatan

Lundhs blogg

Finns en del kul att kolla in från Råsunda – som Zlatan och Bajrami:

[tv4play id=1669579]

Eller Zlatan i studion:

[tv4play id=1669997]

Och en frispark värd ett bättre öde:

[tv4play id=1669456]

Och hela Zlatans show i första halvlek:

[tv4play id=1669516]

***

Tog inte så lång tid efter slutsignalen av Sverige-Finland förrän Martin Lipton hörde av sig till mig via Twitter. Mirror-krönikören undrade om han kunde räkna in en assist. Jag svarade att han fick tre eftersom Zlatan gjorde tre mål…

@MartinLipton @oloflundh Should I be claiming an assist?
Måste säga att jag är förvånad att Zlatan Ibrahimovic tog notis om att Mirror-krönikören gick så hårt Milan-stjärnan i TV4-Sporten i söndags. Samtidigt var det en oerhört häftig dryg timme som Zlatan bjöd på och bara framspelningen till Emir Bajramis 5-0 var värt en bra slant.
Annons
Att sedan Martin Lipton och en massa engelsmän inte tycker att Zlatan är något speciellt är inte så svårt att leva med. Engelsmännen tror inte sällan att de är Guds gåva till fotbollen men de vinner inte så mycket sett till den status de tillskriver sig själv.
***
Okej, Sverige kan vinna gruppen. I teorin. Ändå har jag oerhört svårt att se det om Holland verkligen spelar för gruppsegern i oktober. Ser hellre att holländarna är klara och att Hamrén o Co fixar de poäng som krävs för att bli bästa tvåa. Tänk att landslaget blev bästa grupptvåa 2007 efter att ha tappat tio poäng, bland annat fem mot Nordirland.
Sveriges nyckel blir Ungern borta 2 september.
***
“Pimp”. “Miami Vice”. “The Big Lebowski.” “Stekare.”
Måste erkänna att det fascinerar att jag får absolut mest reaktioner kring mina brillor som jag skaffade inför VM ’98 och är slipade och som tonar sig efter ljuset.
Annons
Jag har dem när jag ser på fotboll och spelar golf eftersom jag ser en aning sämre på håll.
***
Henrik Larsson är fixad. När är det dags för Zlatan i Malmö?
***
Tänk att Zlatan Ibrahimovic hade glömt sina fyra mål mot Malta 2004. Fick påminna honom när han var med i studion efter matchen.
***
Efter några hektiska månader går jag ner i tempo närmaste tiden, åtminstone jobbmässigt. Inleder med en lagtävling ihop med Ekwall, Anders Andersson och Anna Brolin innan jag ska steka mig i solen kring Medelhavet. Det både behöver jag och är värd. Fast först Nyhetsmorgon 07:45.
Publicerad 2011-06-08 00:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto