Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

På uppdrag

Lundhs blogg

Gillar Turkish Airlines filmer:

[youtubeplay id=”cC7JVWWfWA4″ size=”large”]

***

Mino Raiola förnekar sig aldrig. Om nu Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Milan och inte vill ha spekulationer om sin framtid så borde agenten vara den förste i ledet att ligga lågt. Men jag tror inte Mino bara skjuter från höften utan att stjärnan har koll på utspelen.

***

Tobias Hysén måste ha fått in en klausul eller löfte om ett visst pris när han förlängde. Annars kan det knappast vara aktuellt för Club Brügge att betala vad en spelare med 30 månader kvar på kontraktet. Michael Almebäck är klar för den belgiska klubben och det kan vara ett perfekt steg för mittbacken.

Annons

***

Förstår inte de som gnäller över den svenska segern och att “det bara var Finland, inte Brasilien“. Jo, precis, och det var därför blågult gjorde 5-0 på finnarna.

***

Dragit söderöver några dagar för uppdrag samt en del ledigt. Har varit hektiska månader sedan mars och fram till i dag och även om allsvenskan går i gång i helgen igen är det ett måste att göra något annat under en vecka. Uppdraget i dag är på ett fort och jag är rädd att det slutar i en cell någonstans.

Publicerad 2011-06-09 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto