Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Se och lär, Zlatan o Co

San Marino väntar på tisdag och de svenska spelarna har ännu inte haft någon genomgång och kollen på motståndet var minst sagt sådär. Anders Svensson kom i varje fall ihåg att det var god mat på hotellet. Alltid något, men det ska väl gå ändå.

För egen del hoppas jag att landslaget kan använda San Marino som en del italienska serie A-lag använder amatörer inför en del ligaomgångar. De kör över dem och vinner med en massa mål för att pumpa upp självförtroendet rejält – som holländarna i fredags.

Bara för Zlatan o Co att se och lära:

EM-kval:%20Hollands%20sansl%C3%B6sa%2011-0-seger%20mot%20San%20Marino

***

Klassisk replik av Tobias Hysén apropå att Ralf Edström vill ha honom som vänsterback: “Då får han nog ta en whisky och tänka om.”

***

Per Welinder är kommunikationschef i MFF…inte informationschef. Ledsen.

***

Underbar värme i Malmö när vi sitter på läktaren och följer en skojfrisk och högljudd svensk träning. Kan de få med sig den glädjen till San Marino så bådar det gott. Ännu så länge har man inte kunnat utläsa någon startelva och det gick faktiskt inte att se några tendenser alls.

***

Lite coolt att jägare Zlatan bjöd på grillat vildsvin som han skjutit själv.

Publicerad 2011-09-04 kl 12:02

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons